Імміграція до Манітоби
-
То капець... мати освіту і 15 років стажу в автоматиці АЕС працювати помічником електрика...
-
Вітаю, надаю послуги термінового перекладу документів та текстів з моєю печаткою перекладача Certified Translator на англійську, українську та французьку мови та надіслати скан у ПДФ. Від вас треба скан або фото документів на мій мейл або в особисті +380931847764 За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів, зокрема там, де тривали або тривають бої, - зроблю безкоштовно! #переклад для наших співвітчизників та наших військових, які постраждали після повномасштабного вторгнення рашистів Додатково можу здійснити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання оригіналів, витребування свідоцтв та витягів, довідок про несудимість, довідок про факт видачі посвідчення водія. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙🙏
-
Ви можете бути де завгодно. Просто питання щодо імміграції, віз, куает, перельотів, і тд в цьому чаті. Про життя, роботу, навчання, і тд в іншому
-
Допоможіть будь ласка зорієнтуватись я знаходжусь біля Франкфурту; планую летіти в Вінніпег; маршрут Франкфурт-Торонто-Вінніпег; є довільно не поганий рейс отакий,скажіть будь ласка; краще купувати тільки до Торонто оформляти всі необхідні папери(так як не ясно скільки це буде часу,на оформлення,як я розумію це має бути підтвердження work permit) а потім летіти до Вінніпег заселятись,робити страхування,заміна прав,пошук житла;
-
Короче, якщо я в Манітобі то звідси треба видалитись? 😁
-
Все вірно. Тільки теми в них різні.
-
Вибачте, про які чати йдеться у вашому повідомленні? ви про "українську Манітобу"? Чат наче створений для того, щоб запитувати- відповідати )
-
Будете дублювати повідомлення в чатах - видалю всі.
-
Доброго вечора. Підкажіть де шукати роботу? Я Електрик за освітою в Україні працював на південно українській ат атомній електростанції, зараз працюю в литовській суднобудівній компанії. Плануємо на осінь переїхати в Манітобу і мене дуже хвилює чи зможу я працювати за спеціальністю чи ні. Вакансії які я переглядав на indeed вимагають канадські сертифікати. Як їх можна отримати і чи це завжди обов'язково? Буду дуже вдячний за інформацію
-
Будь ласочка, допоможіть 🙏🙏🙏 дуже потрібна людина хто летить з Бухаресту до Манітоби! Я не встиг купити квитки через LOT, тож пришлось купляти інші, а там не хочуть пускати з твариною на борт 😞 літака. Якщо хтось би зміг з собою взяти нашу кицю, я би заплатив, тільки би вона долетіла до Манітоби, а там ії зустрінуть. Будь ласка Допоможіть!