Імміграція до Манітоби
-
Читала десь в чаті що можна телефонувати та задавати екстреної питання по візам
-
З чого ви взяли що така "лінія допомоги" існує?
-
Підкажіть будь ласка скільки коштує страховка автомобіля в Вінніпезі+-дякую
-
Доброго всім дня Поділіться, будь ласка, номером телефону лінії допомоги для українців. По питаннях work permit, visa і т д Дякую
-
Чи треба перекладати документи (дипломи, права, справки може якісь взяти про стаж вождіння або про адмін порушення, свідотства про народження, шлюб та може інші якісь) в Україні/Європі? На скільки це потрібно, що саме перекладати та може знадобитися? Чи може простіше в Канаді це завірити, перекласти по мірі необхідності?
-
Це так як ти хочеш, робити страхування не обов'язково
-
Хто знає де в Вінніпег робити картку медичного страхування для українців, дякую
-
@liakry Мені прийшов лист із запрошенням на реєстрацію на безкоштовний літак до Манітоби на 23 травня, але я ще не була готова летіти. Потім прийшло запрошення на реєстрацію miles4migrants, проте там підвисав сайт, швидко набрали людей і я також не попала. Чекаю наступні можливості або куплю білет, але вже на пізніші дати, бо зараз сезон і дуже дорого))
-
@liakry Добрий день! Ви написали мені в приват, але я чомусь не можу Вам відписати
-
Привіт. Підкажіть з вклеєною візою лечу до Вініпегу. Чи потрібно в Україні робити якусь страхівку?
-
привіт,якщо у когось є бажання,проконсультуйте мене будь ласка в особисті які дії мені потрібно робити до вильоту і по прильоту. в мене є вклеєна віза та work permit(лист на пошті). наразі знаходжу квитки з франкфурту до торонто і в торонто пересадка до вінніпегу.
-
Дякую.