Імміграція до Манітоби
-
Будь ласочка, допоможіть 🙏🙏🙏 дуже потрібна людина хто летить з Бухаресту до Манітоби! Я не встиг купити квитки через LOT, тож пришлось купляти інші, а там не хочуть пускати з твариною на борт 😞 літака. Якщо хтось би зміг з собою взяти нашу кицю, я би заплатив, тільки би вона долетіла до Манітоби, а там ії зустрінуть. Будь ласка Допоможіть!
-
Ніхто у вас не вимагає цей документ, тому спокійно спостерігайте за процесом.
-
Добре дякую всім
-
Робить у Канаді тіки прийдеться звертатися до консульство України.
-
Ось тут чітко написано, що робити. Коротко: приїхали до Канади, оформилися і в спокійному режимі подаєтеся на мультивізу. Все онлайн, паспорти потім потрібно поштою відправити до Оттави. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
А якщо я в Канаді зроблю паспорт
-
Я не в Україні
-
Якщо ви в Україні то зробить новий паспорт по закону України ви маєте право мати два закордонних паспорти, при прибутті у Канаду по старому закордонному паспорту з візою отримаєте стади перміт на три роки, після подаетесь з Канади на мульті візу по новому паспорту.
-
Добрий день всім в нас така ситуація як пана Дмитра але строк дії паспорту дитини до 2023 травня. Якщо я планую приїздити з дитиною в вересні ,потім які мої дії ,тобто мені треба спочатку подати на новий паспорт ,а потім як отримати візу для дитини ? Дякую
-
І ще один момент, якщо сину продовжу дію паспорту, наприклад у вересні, уснуюча мультивіза при цьому буде ще діяти до жовтня, то порбно дочекатися закінчення дії існуючої віза, а потім подаватися на нову чи не обов'язково чекати закінчення дії поточної візи?
-
Робите новий паспорт, подаєтесь вже з Канади онлайн на мультивізу. Адже у вас є дозвіл на перебування і працю в Канаді, відповідно не може бути відмови у мультивізі, бо ви ж не в тюрмі, і маєте право перетину кордону під час життя в Канаді. Напр, навіть на Кубу полетіти на відпочинок
-
Дякую, тоді виникає питання, який далі процес отримання мультивізи візи для дружини та сина(після оновлення паспорту)? Дружина може зараз податися на вклейку, паспорту, але вже було купа випадків коли давали після foil less одноразову візу терміном, який збігається з терміном foil less...