Імміграція до Манітоби
-
Панство, поясніть будь ласка: у моєї дружини одноразова віза foil less, в першому ж канадському аерорпорту вона отримає WP на 3 роки. Чи достатньо WP не тільки для працевлаштування, а для виїзду/в'їзду з/в Канаду в продовж цих 3х років чи все ж таки потрібно отримувати мультивізу?Це ж стосується сина - у нього мультивіза до кінця дії паспорту, а дія паспорту закінчуєть 25.11.2022. Якщо він отримає стаді перміт, то чи потрібно йому отримувати нову мультивізу після того, як строк паспорту буде подовжено?
-
Дякую
-
По-перше, не в тому чаті. По-друге, як вже Роман написав, краще б мати план. Якщо не знаєте з чого почати, спробуйте спочатку хоча б пошукати, чи є вакансії для вас у Вінніпезі, МБ. З житлом на перший час допомогають, але це тільки перші 2 тижні десь, то потім вам прийдеться самому шукати собі житло на більш довгий строк. Взагалі, можливо це звучатиме грубо з мого боку, але ваше питання виглядає наче ви їдете невідомо куди, як наче не читали нічого про провінцію і місто, яке обрали.
-
Добре подумали? Без плану тут буде важкувато.
-
Доброго дня, збираюсь летіти в Манітобу, у Веніпег, немає житла, і роботи, по прильоту, що мені дальше робити ? Допоможіть будь-ласка
-
Власне теж задавався таким питанням , і хотів шукати роботу в такій сфері ( так як є досвід ), але … але
-
Не думаю, що для бетона -30 підходяща температура. Я думаю в зимку з бетоном не працюють.
-
Добрий день . Можна додати інформацію про сім'ю в особистому кабінеті ? І якщо можна як це зробити ? Тобто відредагувати анкету? Потрібно додати 2х неповнолітніх дітей .
-
Всім доброго дня ! Підкажіть будь- ласка , а як у Вінніпегу в зимовий період з роботою на Будівницстві ( маю наувазі , робота з бетоном , в’язання арматури , опалубка , і так далі ) . Знаю шо зими у вас суворі так як рівнинна територія то скоріше за все вітри заметілі і от цікаво чи люди працюють в зимку чи не працють , чи як ? Всім дякую !
-
-
Не сваріть, якщо вже це питання було, шукав в історії не знайшов 😂. Чи можна буде розпочати працювати по приїзду без SIN коду, наприклад , якщо він в процесі? Читав що є люди які вже і по 2 неділі очікують на SIN , ніяк не отримають. Чи спочатку SIN, і тільки потім робота?
-
Спасибі. Нам зареєстровано до кінця, але треба уточнити.