Імміграція до Манітоби
-
Я вважала, що вивчила умови. У цій групі вже півроку. Вибачте. Відносно цієї таблиці я набираю 60 балів. Все добре. Але я думала, що після неї я маю заповнити EOI , де йде бальна система із розділами. І вже, відповідно від цих балів буде залежати чи оберуть мене з пулу. Я помиляюся? Тобто, 60 балів за таблицею, що ви відправили, і потім підтверджуючи документи і маю очікувати на вибірку?
-
Аналогічна ситуація була. На себе всі питання були логічні,а на дітей були всі як ви пишете. Все заповнили,відповіли. В результаті через місяць дітям(16 і 10р.) прийшли study permits на пошту у конвертах. А подавали на вклейку у паспорт. Тепер теж не знаю,що робити.
-
Добрий вечір, прошу допомогти порадою з подачі аплікації на вклейку візи в паспорт з Канади (приїхали з foil less візою). Подаю 2 окремі анкети на себе Visitor як worker, та дитину (13 років) теж Visitor як study. Моя аплікація успішно подана. На доньку запитує безліч додаткових питань: доказ про прийняття на навчання, доказ фінансової спроможності оплатити, доказ про успішність минулий, study permit😵💫. Я розумію що школа це не універ, тож і питання не сумісні.. Знаю що багато хто приїхав по foil less, та подавав на вклейку вже тут. Будь ласка поділіться порадою? Дякую
-
Лише оновив інформацію sin в service Canada
-
Мені прийшов за 2 тижні від заповнення
-
За що вибачатися. Все добре.
-
Вивчіть добре умови програм. Для special immigration measures for Ukrainians потрібно користуватися self-assessment checklist. Щодо 5 років: фактор 3, work experience points are based on documented proof of fulltime employment in the past five years. Only fulltime jobs of six months or longer are considered.
-
В ньому розписано, що кому треба готувати.
-
В закріплених повідомленнях є список документів.
-
60 балів так Я про EOI, там втрачаю бали Зайшла на сайт, але не побачила там про 5 років Може мова йде про всі роки? Points are based on years of full-time work experience. Full-time is defined as 30 hours or more each week for one employer. Count full years of work experience; do not round up your work experience (for example, if you worked 7 months, you would have to answer less than 1).
-
Рахується стаж за повні роки. На момент подачі ЕОІ ви повинні відрахувати стаж назад та точно визначити кількість повних років, які можете підтвердити. Якщо точка відліку квітень 2023, то рахуєте останні 5 років, квітень 2018. Якщо ви будете працювати 6 місяців у Манітобі, то ви не зможете цей стаж доточити, бо має бути рік. Цей манітобський стаж дозволить вам показати зв'язок із провінцією, 12 балів по чеклисту.
-
Хтось має контакти організацій для підтвердження?? диплома