Імміграція до Манітоби
-
так, розумію та було анонсовано зо можна отримати безкоштовний квиток від westjet знаю є люди які летіли, я ніяк не мож знайти як його отримати
-
Дружина летіла з Торонто до Вінніпеґу, купляли за власні кошти
-
доброго дня, підскажіть, будь ласка, бачила що можна отримати білет для внутрішнього перельоту Канадою, в моєму випадку з Торонто до Вінніпегу. від westjet. підскажіть будь ласка куди саме звертатись, а то писала на пошту cissa-acsei, відповів робот, дав посилання на сайт а там нічого. допоможіть, будь ласка, хто зтикався з цим питанням🙏
-
По моєму там інших варіантів немає.
-
Добрий день. У кого закінчувався профайл в Express Entry через рік після реєстрації : заповнювали повністю новий профайл і вносили всю інформації ще раз?
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка через веб форму завантажував новий скан паспорта бо попередній був не якісний, чи прийде якась реакція чи лист що файл замінений? Дякую
-
Час виставляється за 48 годин до прильоту. Якщо раніше, то не дає
-
Дякую
-
Добрий день! Ось тут про тварин активно спілкуються. t.me/petstocanada
-
Привіт,хто летів з тваринами,відгукніться будь-ласка;
-
Вводити потрібно не раніше , а ніж за 72 години до вильоту.
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, як ввести Date of arrival, а саме час прильоту у ArriveCan? Перебуваю в Польщі, коли вводжу час, який вказаних у білеті (Торонто), його мені просто не дає зберегти
-
Я також не ставила галочку, бо дитині три роки, але в Торонто нам видали на доньку Study permit з позначкою CUAET.
-
Можливо, але є пошук по чату.
-
останнє речення зайве
-
@weswestern я вчора лише приєднався до чату, не бачив 🙂. Дякую за відповідь.
-
Перміт оформити потрібно у першому аеропорту Канади. Вже писали разів з двісті тут про це.
-
Всім доброго ранку/дня! Хто підскаже, а може вже мав досвід з такого питання. Коли летиш до Манітоби з зупинкою в Ванкувері, чи потрібно оформляти/отримати дозвіл на роботу в тому місці де ти вперше приземлився в Канаді? Чи вже отримувати цей дозвіл прилетівши до аеропорту Вінніпегу? Дякую 🙏
-
Я теж не просила. В аеропорту Торонто видали сину Study permit із позначкою CUAET і пояснили, що з цим документом він зможе навчатися у школі. Нам дуже пощастило з волонтерами та співробітниками в аеропорту!
-
Ми на дитину 12 років не ставили галочку стаді перміт. Для навчання в школі йому потрібен цей дозвіл? Паспорт вже на вклейці у візовому центрі. Чи стаді перміт можна буде попросити в першому аеропорту Канади?
22 Jan 2023, 05:40
24765/229694
2 minutes ago