Імміграція до Манітоби
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, як ввести Date of arrival, а саме час прильоту у ArriveCan? Перебуваю в Польщі, коли вводжу час, який вказаних у білеті (Торонто), його мені просто не дає зберегти
-
Я також не ставила галочку, бо дитині три роки, але в Торонто нам видали на доньку Study permit з позначкою CUAET.
-
Можливо, але є пошук по чату.
-
останнє речення зайве
-
@weswestern я вчора лише приєднався до чату, не бачив 🙂. Дякую за відповідь.
-
Перміт оформити потрібно у першому аеропорту Канади. Вже писали разів з двісті тут про це.
-
Всім доброго ранку/дня! Хто підскаже, а може вже мав досвід з такого питання. Коли летиш до Манітоби з зупинкою в Ванкувері, чи потрібно оформляти/отримати дозвіл на роботу в тому місці де ти вперше приземлився в Канаді? Чи вже отримувати цей дозвіл прилетівши до аеропорту Вінніпегу? Дякую 🙏
-
Я теж не просила. В аеропорту Торонто видали сину Study permit із позначкою CUAET і пояснили, що з цим документом він зможе навчатися у школі. Нам дуже пощастило з волонтерами та співробітниками в аеропорту!
-
Ми на дитину 12 років не ставили галочку стаді перміт. Для навчання в школі йому потрібен цей дозвіл? Паспорт вже на вклейці у візовому центрі. Чи стаді перміт можна буде попросити в першому аеропорту Канади?
-
А перед тим як забирати якісь повідомлення отримували з візового?
-
О! Пробачте!🙏🌷не буду !
-
Не дублюйте будь ласка повідомлення до двох чатів
-
іх-етіх там нєт )
-
Не создавайте их этих проблем,а просто не занимайте ничьё время своей писаниной. спасибо
-
that's the problem
-
Хто чого тут тільки не питає!
-
because wrong chat
-
Якщо не можете нічого підказати ,то нащо пишите?
-
А можна ще в більше чатів продублювати? І звісно читати тайтл групи - то анріал, не кожен впорається
-
Тут склро додаткового помічника адмінам потрібно буде .
22 Jan 2023, 05:40
24776/230861
2 minutes ago