Імміграція до Манітоби
-
Вивчіть добре умови програм. Для special immigration measures for Ukrainians потрібно користуватися self-assessment checklist. Щодо 5 років: фактор 3, work experience points are based on documented proof of fulltime employment in the past five years. Only fulltime jobs of six months or longer are considered.
-
В ньому розписано, що кому треба готувати.
-
В закріплених повідомленнях є список документів.
-
60 балів так Я про EOI, там втрачаю бали Зайшла на сайт, але не побачила там про 5 років Може мова йде про всі роки? Points are based on years of full-time work experience. Full-time is defined as 30 hours or more each week for one employer. Count full years of work experience; do not round up your work experience (for example, if you worked 7 months, you would have to answer less than 1).
-
Рахується стаж за повні роки. На момент подачі ЕОІ ви повинні відрахувати стаж назад та точно визначити кількість повних років, які можете підтвердити. Якщо точка відліку квітень 2023, то рахуєте останні 5 років, квітень 2018. Якщо ви будете працювати 6 місяців у Манітобі, то ви не зможете цей стаж доточити, бо має бути рік. Цей манітобський стаж дозволить вам показати зв'язок із провінцією, 12 балів по чеклисту.
-
Хтось має контакти організацій для підтвердження?? диплома
-
В мене вийшло з доставкою майже півтора місяця.А в жінки немає закордонного,то після трьох тижнів потребували фото проїзного документа,то чекає вже більше як півтора місяця,і ще жодного повідомлення,що документ зроблений
-
Підкажіть будь ласка Планую йти по спец стріму. Працювала в Україні з березня 2015 по лютий 2022. До Канади приїхала у вересні, почала працювати з жовтня. Подаватися планую у квітні. Але через те, що була перерва, не знаю, як порахувати досвід за останні 5 років. Потрібен період з квітня 2018 по квітень 2023, чи з початку року, не беручи до уваги місяці? І чи зарахують у загальний досвід ці півроку у Манітобі? Тому , що якщо ні, то з квітня 2018 по лютий 2022 виходить меньше 4 років, через перерву. Але якщо у цей період входить також час праці у Манітобі , ще 6 місяців, то буде 4 роки+ Тобто питання: Рахується загальний досвід , разом з часом праці у Канаді? Або лише той, що був до? Дякую.
-
Має бути фултайм робота, без великої перерви. Тобто, звільнилися і за кілька днів почали працювати. Знову ж таки думки вголос. Якщо людина буде мати 4-5 роботодавців протягом 6 місяців, то це потенційно може поставити під сумнів тісний зв'язок із провінцією. Типу попрацював тут місяць, там місяць, знову перейшов і т.п. Але це моя особиста думка 😁