Імміграція до Манітоби
-
Саме для Вінніпегу немає рейтингу
-
Може десь було, не можу знайти. Дитина отримує PR автоматом з батьками чи як процес для дитини...?
-
А тоді як краще бути? Зможу я зробити через місяць в Манітобі?
-
Додам, бо то було в іншому чату. Так, MPNP має свій власний підрахунок тих годин, як тільки вас звільнять, ви повинні повідомити MPNP негайно, вони вам пришлють лист, щоб ви негайно почали пошук роботи, дають також термін 30-60 днів для цього. Якщо не знайдете роботодавця за цей час, то номінація може бути відкликана.
-
Доброго дня. Хто зараз в Канаді і може трішки розповісти. В якому банку краще відкривати рахунок для українців. OHIP вона розповсюджується по всій Каналі чи тільки по провінціях. Бо маю робити документи поки в Торонто. Але маю переїжати пізніше в Манітобу. І чи OHIP потрібно відразу робити чи можна зробити через місяць в Манітобі?
-
Всі іммігранти в основному здають IELTS. Тому чи легший CELPIP можна судити тільки з чуток.
-
Ця людина отримала ПР вже перебуваючи в Канаді, так?
-
-
Я , все таки, те що ближче до моїх знань- шукаю реєстратора у мед закладах, у стомат клініках, персональний догляд для людей похилого віку, health care aide в лікарнях. Про обмеження в перміті пам‘ятаю, чекаю підтвердження мед огляду і зніму їх