Імміграція до Манітоби
-
Роботу шукала ще з України, я вже відіслала близько 50 роботодавцям резюме, може то такий довгий процес розгляду. Сьогодні , навіть, відправила ментору своє резюме, може погляне що не так😏
-
Вам не потрібно взяти максимально високий бал. Якщо є англійська на CLB 4, шукайте роботу та подавайтеся через 6 місяців. Люди із pre intermidiate здають на CLB 4. Вже є такі, як здали тести і почали працювати. Восени подадуться, сподіваюся, що також швидко відпроцесять ті аплікації.
-
Тоді зрозуміло! Сподіваюсь ці три роки наші заявки будуть в пріоритеті, бо багато хто не встигне. Я, до прикладу, планую добре підготуватись до іспиту, щоб здати на максимально високий бал. Думаю листопад- грудень. До речі, де можна поглянути інформацію про розклад іспитів та запис на них у Вінніпегу?
-
Людина розпочала процес ще з України до війни. КУК має програму через exploratory visit. Професія Accountant. Мій меседж не те, як отримала підтримку, а як швидко погодили аплікацію на ПР. Зазвичай це займає більше року для тих, хто подається на імміграцію не з Канади. Тут же розглянули та погодили за 3 місяці.
-
Це супер! А за якою професією і як отримала підтримку КУК без роботи у Манітобі?
-
Шановні апліканти, які подалися через підтримку КУК на імміграцію ще з України! Є хороші новини: один аплікант, який подав документи на федеральний етап у лютому-березні, ВЖЕ отримав погодження ПР (карток ще нема, але аплікація у системі вже погоджена). Тобто, за 3 місяці розглянули аплікацію на федеральному етапі та погодили ПР. От така швидкість! Так що сподіваємося, що анкети українців будуть процесити не 20+ місяців, а набагато швидше. Людина вже тут, у Вінніпезі, приїхала по CUAET, але процес розпочала ще з України.
-
To add some details. If you really get sacked or laid off, you should report to MPNP immediately and tell them you are going to start seeking another employment. MPNP usually will give you some time to seek, say 30 - 60 days. Once you get a new job, inform them.
-
Отримали номінацію провінції по Skilled Worker in Manitoba і подались на ПР? Пам"ятайте, що ви зобов"язані повідомляти МПНП та IRCC: - якщо ви поміняли свою адресу проживання - якщо є зміни у вашій сім"ї - якщо ви міняєте роботу чи вас звільнили Не допускайте, щоб ваш дозвіл на роботу закінчився! Ви повинні заздалегідь поновити дозвіл на роботу! Це дуже важливо. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/apply-for-pr/
-
Не той чат. Знижки є
-
Ок.дякую
-
На виході з літака просили показати вакцинацію, потім на паспорта приклеїли зелені круглі наліпки, далі всюди дивились на ці наліпки і пропускали. У кого були інші наліпки то кудись відправляли їх ( мабуть на тести)
-
Так всі були привиті, крім дитини 11 років, але до дитини ніяких питань не було
-
Якщо немає загран паспорту, проблем по прильоту не буде з отриманням документів? Поділіться досвідом.
-
Так треба у Торонто пройти карантин, чи добу побути і можна далі летіти
-
Ви привиті, чув,що летіти неможливо по Канаді не вакцинованим