Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, скажіть, хтось реально виїжджав по внутрішньому українському паспорту книжка, візу дали, чи були проблеми у польоті, також з отриманням sin, чи змогли зробити загран у Манітобі?
-
Питання щодо MPNP. Якщо хтось стикався та розибрався, будь-ласка , підкажіть. В self-assessment є пункт про досвід роботи. Так розумію, що підтвердженням цього досвіду виступає reference letter з зазначенням моєї посади, ставки, обов'язків за останні 5 років. Але я працювала до травня 2018, а потім трапився декрет. Тож ця інформація повинна також бути указана в reference letter? Чи треба ще якісь податкові форми запросити в працьодавця, аби надати їх для підтвердження досвіду?
-
Ми теж в Торонто зупинялись переночувати в готелі через Червоний хрест, а наступного дня вилетіли в Вінніпег. І не пожалкували що поспали і відпочили в готелі. Бо було б важко далі летіти.
-
Якщо ж не зможете знайти той червоний хрест, то підходьте до будь- якого поліцейського і він вам допоможе їх знайти, а так був їх робочий час з 15.00 год. Вас поселять і на рецепшені скажіть щоб вам дали шатл на коли вам потрібен буде до аеропорту на посадку, старайтеся прибути завчасно, ну на 2 год.точно до посадки ...
-
Трьох значний номер, institution number
-
🙏Номер филиала финансового учреждения: ❗підкажіть будь ласка що це за номер ? Потрібно вписати в анкеті на допомогу 😢 це транзитний номер чи якиїсь інший !??👀
-
Вот ссылка на группу Виннипега t.me/winnipegforukrainians
-
Приветствую всех. Планирую в августе прилететь в провинцию. Хочу найти до этого работу, чтоб зря время не терять. По профессии инженер строитель. Но языка не хватит , думал смогу по профессии работать но было два собеседования онлайн, понимать, понимаю, объяснить не всегда могу, словарного запаса не хватает. Реально найти от 25 час рабочими специальностями без хорошего английского? И в догонку вопрос по жилью. Искать уже или по приезду помогут где остановится? Ехать буду один. Может есть группа ещё по провинции или по городам провинции или по работе, буду благодарен за ссылку.
-
Думаю що так але з дітьми буде зручніше в готелі Ви без посадочного не пройдете в середину А при виході з аеропорту та вході я не бачив комфортного місця щоб перечекати. Ми так само планували зробити, але не знайшовши комфортного місця перечекати поїхали в готель