Імміграція до Манітоби
-
Трьох значний номер, institution number
-
🙏Номер филиала финансового учреждения: ❗підкажіть будь ласка що це за номер ? Потрібно вписати в анкеті на допомогу 😢 це транзитний номер чи якиїсь інший !??👀
-
Вот ссылка на группу Виннипега t.me/winnipegforukrainians
-
Приветствую всех. Планирую в августе прилететь в провинцию. Хочу найти до этого работу, чтоб зря время не терять. По профессии инженер строитель. Но языка не хватит , думал смогу по профессии работать но было два собеседования онлайн, понимать, понимаю, объяснить не всегда могу, словарного запаса не хватает. Реально найти от 25 час рабочими специальностями без хорошего английского? И в догонку вопрос по жилью. Искать уже или по приезду помогут где остановится? Ехать буду один. Может есть группа ещё по провинции или по городам провинции или по работе, буду благодарен за ссылку.
-
Думаю що так але з дітьми буде зручніше в готелі Ви без посадочного не пройдете в середину А при виході з аеропорту та вході я не бачив комфортного місця щоб перечекати. Ми так само планували зробити, але не знайшовши комфортного місця перечекати поїхали в готель
-
Нещодавно у фейсбуці бачила пост жінки, яка 9 червня прилетіла в Торонто і мала наступний рейс наступноо дня. Вона сказала, що треба знайти Червоний Хрест в аеропорту, вони ім готель на ніч оплатили і дали якусь картку на 269 CAD на іжу. Жінка з двома дітьми була.
-
Цікава дискусія, сорі Хто летів через Торонто, підкажіть є там ок зал очікування, щоб можна було пересидіти ніч, щоб малий на руках міг поспати, чи потрібно шукати щось поблизу для ночівлі? В Торонто прилітаю о 17, а виліт до Вінніпегу в 10 ранку, не виженуть? Дякую🌸