Імміграція до Манітоби
-
Чому ви так вважаєте?
-
Так сирійці не імігранти, а біженці. Навідміну від українців.
-
Я б на це не сподівалась. Канаді потрібні не просто імігранти, а кваліфіковані кадри.
-
Поки що отримані меседжі від федерального уряду такі: 1) аплікації на ПР будуть розглядати швидше для українців, щоб встигнути за 3 роки оформити ПР. Вони вважають, що є достатньо часу для тих, хто справді хоче імігрувати. 2) процес оформлення буде такий самий як і для інших - тобто мусите працювати весь час на до ПР. Поки інших варіантів не розглядають і навіть за закритих зустрічах про це не говорять.
-
послухайте, керівництво канади спільно з діаспорою,так багато зробило для українців, не для того щоб потім із за закінчення ворк перміту розгорнути назад) ну це очевидно просто максимально. Канада зробила ворк перміти, рейси, допомогу, все це в такий короткий час, Канада гостро потребує імігрантів, ви думаєте що вони не вирішать проблему з ворк пермітами? я взагалі думаю, що не всі українці напевно зможуть пройти цю просту програму легалізації, будуть і такі для яких і це буде складно, тому керівництво Канади зробить якусь легалізацію для українців які приїхали по візі куает. Канада демократична та ліберальна країна, яка гостро потребує мігрантів, людей висилати силоміць з цієї країни не будуть, тим паче тих, яких вони самі запросили і які в них вже прожили по декілька років)
-
Власне на це і надіємось , вихід завжди є !
-
Я знаю шо провінцію міняти не можна , я взгальному запитую , так як в Манітобі по моїм суб’єктивним оцінкам нам з дівчиною прийдеться всеж таки відпрацювати 1 рік шоб набрати 60 балів для MPNP , також вивчити мову , і тоді вже подаватися на номінацію , схожа ситуація в нас в Новій Шотландії , і за цей час враховуючи такі довгі розгляди , перебування по CUAET може закінчитись , ось ми і думаємо приблизно плануємо шо куда і як краще