Імміграція до Манітоби
-
Я розумію, а може я їм не сподобаюся, родичів у мене немає в Манітобі
-
Ну значить ви не зможете скористатися цією програмою, і потрібно буде шукати іншу програму чи іншу провніцію. Однак, Манітоба дуже спростила умови. Вам потрібно тільки здати тест на CLB 4, отримати фултайм роботу і відпрацювати на цій роботі 6 місяців. Тоді подаєтесь на номінацію. І працюєте увесь час аж до отримання ПР. Без перерви між роботами
-
А якщо провінція не погодить мою заявку?
-
Ой-йой! Так мені потрібно тільки підготуватися до екзамену, я дозавершую гарний курс, ще з України. А до екзамену потрібна підготовка
-
Ні, звичайно. Через 6 місяців ви можете подати тільки на номінацію провніції, а вже після погодження вас провінцією, тоді подача аплікації на ПР. Це все різні, однак взаємозалежні етапи імміграції. Номінація провінції: 3-5 місяців розгляд. Розгляд аплікації на ПР: зараз 21-27 місяців
-
Welarc не готує до екзамену взагалі. Вони можуть дати референс на курси, але якщо у вас є базовий рівень, то навіть не варто туди ходити. Єдині курси, які варті уваги, то в red river college or universities. Все решту розраховане виключно на speaking. За 2-3 місяці самостійно можна підняти рівень.
-
Відповіли тільки чекати, можливо ще є ліцензовані організації, котрі можуть підготувати до екзамену?
-
Я вже 2 рази писала у WELARS, щось глухо
-
Чому далеко? Наскільки я зрозуміла, подати документи для permanent resident можна через 6 місяців роботи full time та при наявності сертифікату з мови IELTS або іншого (я ніяк не запам‘ятаю назву), хіба ні?
-
Вітаю! Підкажіть чи хтось вже відвідує курси англійської мови (он-лайн чи оф-лайн) в WELARS? Чи хтось вже пройшов тестування? Підкажіть де толково можна підготуватися до екзамену, що вимагається для отримання РR?
-
Не всім Тільки якщо хочете працювати в education, medicine та на фермі