Імміграція до Манітоби
-
Я вже 2 рази писала у WELARS, щось глухо
-
Чому далеко? Наскільки я зрозуміла, подати документи для permanent resident можна через 6 місяців роботи full time та при наявності сертифікату з мови IELTS або іншого (я ніяк не запам‘ятаю назву), хіба ні?
-
Вітаю! Підкажіть чи хтось вже відвідує курси англійської мови (он-лайн чи оф-лайн) в WELARS? Чи хтось вже пройшов тестування? Підкажіть де толково можна підготуватися до екзамену, що вимагається для отримання РR?
-
Не всім Тільки якщо хочете працювати в education, medicine та на фермі
-
Чи всім треба подаватись на це? Чи медицина підтягується автоматично і нічого робити не треба?
-
Всім привіт Хто подавався на зняття обмежень з ворк перміту? Скільки очікували отримання нового перміту листом? Дуже необхідна відповідь. Скоро потрібно виходити на роботу, а він ще не приходить 😯 Дякую
-
Написала вам в личку
-
Могу рекомендовать преподавателя своей дочери . Дочь занимается два года , уровень английского В 2. Мы очень довольны . В настоящее время преподаватель находиться в Португалии. Мы в Торонто , уроки продолжаем , оплачиваем на украинскую карту . Тяжело из-за разницы во времени . Могу сбросить контакты , сейчас занимаются онлайн .
-