Імміграція до Манітоби
-
Чи отримав вже хтось номінацію з аплікантів які подалися під час війни за підтримки КУК? Цікаво скільки часу розглядають аплікації зараз. І чи можна буде продовжити процес якщо ЕЕ стане не активним (через вік чи закінчиться IELTS наприклад)?
-
до речі, я скоріш за все знаю відповідь на своє питання та все ж запитаю. Ось там є додаткові бали за друзів або родичів у Манітобі. а якщо я планую летіти всією сім*єю та ще й з двома друзями паралельно, хтось з них може бути цим родичем або другом?) про всяк випадок уточню
-
В мене вже підтримка КУК (лист від КУК до іміграційного офіцера) також є віза CUAET, але через донати на війну я просів по грошах і вже не пройду через proof of founds. Тому, от думаю як мені все робити. Раніше і візу не давали на ознайомчий, а тепер і віза є і підтримка КУК😂😂
-
Це значить, що ви повинні віртуально ознайомитись та вивчити/зрозуміти «що то є Манітоба». Всі аспекти: і побут, і культура, і насамперед - працевлаштування. Ви повинні знайти людей і поспілкуватись з приводу вашого подальшого працевлаштування. Після «візиту» ви пишете «звіт по візиту», де розказуєте, шо ж ви вивчили про Манітобу, чому саме ви вирішили в Манітобу і до чого тут КУК до ваших прагнень, а також які є перспективи вашого економічного успіху в Манітобі.
-
Якщо ви не перебуваєте в Канаді, то ви можете податися до КУК за підтримкою, яка буде (або не буде) надана після вашого віртуального ознайомчого візиту. Отримавши цю підтримку, ви подаєтесь на ПР за звичайними (а не спрощеними, як для cuaet-овців) імміграційними вимогами: - англійська СЛБ 6 мінімум - професія лише із списку in demand - дипломи оцінені через Wes - потрібно мати кошти на рахунку Проходите все це поза межами Канади, приїздите в Канаду вде як permanent resident. Все «як до війни», послаблення лише в тому, що фізичний ознайомчий візит замінено на можливість віртуального.
-
Майте на увазі, що якщо ви прилетите до Канади за cuaet, то ви не зможете податися на «віртуалтний ознайомчий візит». А зможете податися напряму в МПНП через «зв’язок з провінцією», який може бути у вигляді родича, або роботи в Канаді, або так, у вигляді можливого community support від КУК.
-
А є таке місце де є що робити без нормальної роботи?
-
Підкажіть буть ласка, хто знає якусь інформацію про навчання дітей у вузах , чм є якісь пільги чи безкоштовне навчання? Та чи є якісь виплати щомісячно?