Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть буть ласка, хто знає якусь інформацію про навчання дітей у вузах , чм є якісь пільги чи безкоштовне навчання? Та чи є якісь виплати щомісячно?
-
Якщо з багажем,то супер ціна
-
Доброго дня. Запитання до членів КУК. Порадьте як краще поступити. Подаватись на номінацію провінції ще до прильоту в Канаду чи після? Якщо до, чи буде це швидше?Якщо так, то як отримати листа підтримку від КУК? У вас на сайті пише що для аплікантів поза межами Канади є ознайомчий візит, який на даний час може бути віртуальним. Я не знайшов там аплікаційної форми саме для тих хто перебуває ще за межами Канади і не має пропозиції роботи від Манітобського роботодавця. Дякую за увагу
-
В мене референс разом з довідкою. Бо від роботодавеців тоді можна взяти цих референсів мільйон. Трудова не є підтвердженням. Ще такий є досвід: є референс, але немає оплаченого податку, хоча з ОК-5 видно що працювала. Цей стаж не разужться
-
Багатьох зупиняє великі труднощі з працевлаштування . Бо щоб знайти роботу ,треба бути на дві голови вище канадця ,якщо не на три 😂 Також для багатьох не ясно ,як їм розпочати працювати,тому що не зрозуміло ,яка система освіти , у деяких відсутні права на водіння,це теж дуже обмежує у пошуках . Та ще багато інших проблем . Житло це добре ,але без нормальної роботи тут немає чого роботи .
-
Податок Манітоби приблизно. В Канаді всі платять податки. І не малі
-
Це 1 кімната.
-
В Німеччині є можливість залишитись після закінчення терміну тимчасового захисту?
-
1300 квартира 1 кімната, 500 їжа, 300 бензин, 300 страховка. Загалом 2400. Робота на 20 Дол/годину, 40 годин на тиждень це 3200. Податок 30 відсотків і залишок 2240.
-
Я підраховував зарплату та витрати в Канаді та прийшов до висновку що відкладати не вийде. Ким ви працюєте в Німеччині, якщо не секрет?