Імміграція до Манітоби
-
А де знайти цей ваучер? Чи це вже в аеропорту питати?
-
Вони мені відповіли, що надають ваучер, який діє тільки до 21 червня. Писала сюди [email protected]
-
Я теж написала, але прийшла лише автоматична відповідь
-
Я десь читала, що можна знайти безкоштовні ВНУТРІШНІ перельоти в Канаді по Westjet. Хто мав досвід з таким? Де їх можна знайти? Відгукніться, будь ласка ❗
-
Доброго всім вечора! Підскажіть будь ласка, В Польщі народилася дитина немає ще і місяця, паспорту наразі немає, я з чоловіком вже маю візи до Канади, як можна зробити документи щоб вилетіти з дитиною щоб не їхати до України і не робити паспорт і не чекати в Польщі пів року, бачила хось писав, що дитина записана в паспорті батьків і там має візу, може хтось володіє якоюсь інформацією з цього приводу?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Норм ціна
-
А як
-
Скільки коштує?
-
Заново переподатися на ВП
-
Переглянув свою. Нулів не бачу. У графі страховий стаж все заповнено.
-
Здравствуйте. Как снять ограничения с ворк пермите после сдачи медикал екзамс? Медикал екзамс буду сдавать в Канаде.
-
Можу прислати в пп, як воно виглядає, доречі їі з дії за лічені хвилини отримуєте, якщо комусь потрібно
-
Дякую. Думаю ви будете одним з перших з такою довідкою. В цій довідці є якісь строки загальні?
-
Вінніпег