Імміграція до Манітоби
-
Для підтвердження досвіду треба референс від вашого роботодавця, де будуть прописані строки коли ви працювали та обов'язки, згідно опису вашого NOC. В мене ще була довідка з відділу кадрів. Не чув, що ок5 чи ок7 можна використати для підтвердження досвіду.
-
Скажіть а як рахується стаж з довідки ок5 чи ок7, якщо я зробив витяг а там є деякі місяці у році які позначені нулями ( тобто роботодавець ухилявся від податку чи оформляв відпустку) я повинен сплюсувати тільки ті місяці які оплачувались? Чи рахуються усі тому що був оформлений?
-
ПІдскажіть будь ласка я буду летіти зі своєю родиною зі Стамбула. Дитині 3 місяці, не має закорд.паспорта, вписан до мене та має візу в моєму паспорті. Квиток виписав Air Canada зі Стамбула до Вінніпегу, але до Женеви летітиму турецькою авіакомп.. Хвилююсь що турки не дозволять летіти, хто з таким зустрічався?
-
Для всіх українців діє прискорена програма і нижчі критерії з мови. Якщо нема родичів, швидко знаходьте роботу і подавайтеся. 6 місяців відпрацювали і все. Але реально оформлять тільки кілька відсотків. Є люди, які вже тут два місяці, навіть не намагаються вчити мову, а чекають чуда, що критерій по мові взагалі заберуть або якось за три роки уряд піде на зустріч і дозволить їм залишитися. От такого точно не буде. Ще раз. Провінція надзвичайно спростила умови для українців.
-
Яке виробництво, якщо не секрет?
-
Я шукаю зараз по сайтам роботу, можливо щось знайду, це буде дуже добре, но розумію, що з моїм рівнем англійської мови, я не можу поки претендувати та вибирати особо роботу, тому на перших порах, я готова на любу роботу, щоб прохарчуватися та орендувати житло, роботи небоюсь, та не буду перебирати
-
Місцеві жителі, напишіть будь ласка, в яких невеликих містечках Манітоби краще оселитися тим, хто має досвід саме на заводах чи на будівництві? Та ще реально буде зняти будинок для великої родини? Нам потрібно щонайменш 4 окремі кімнати, а краще 5, бо в нас 2 дорослих сина, один вже одружений, донька-підліток та бабуся.
-
Все залежить від апетитів людини. Дехто вже шукає два місяці високі позиції, але так і не знаходить, бо рівень мови низький або компанії хочуть, щоб був попередній досвід саме у Канвід. Багато йде зразу на будову, клінінг чи на заводи, щоб почати заробляти. Дехто знаходить достойну роботу ще перебуваючи у Європі, і сюди прилітає зразу на нормальну роботу та оплату.
-
Наприклад, я з дружиною збираюся. Але як вже сказали, багато тих, хто отримав візу "на всяк випадок", також більшість людей чомусь прямують до Торонто, Ванкувера, трохи менше людей до Калгарі. В Манітобу і Саскачеван небагато людей прагне, як і в атлантичні провінції. Можливо тому що не дуже розбираються, як життя в Канаді влаштовано, та думають, що великі міста кращі. Я, наприклад, думаю навпаки, бо виріс у Києві і з 2009 року мешкаю у Санкт-Петербурзі. Мегаполісів наївся досхочу.
-
Некваліфікованих робіт багато. Батько зможе працювати на будівництві, там є багато українців без мови. Там він навіть зможе домовитися, щоб за ним заїжджали хлопці та підвозили на роботу. Так багато робить. Звичайно, залежить, у якому районі ви буде проживати. Просто так 10-15 км ніхто їхати не буде, щоб підібрати людину. Якщо ви без дітей, без водійських прав, то дуже рекомендую вибрати житло близько до роботи.
-
Це в любому аеропорту? Тому що я ще не знаю, до якого аеропорту ми з батьком прибудемо. Я згідна на любу роботу, яка допоможе мені прохарчувати себе та батька, я по освіти юрист, но розумію, що не зможу працювати за освітою, також я грумер( стрижка тварин) та була волонтером, допомогала тваринам знаходити притулок та домівку, та забеспечивали приюти кормом, медичними послугами для творин безпритульних. Но я готова до любой роботи.