Імміграція до Манітоби
-
так саме надійне - це їхати самим у Варшаву 😉 Мені такий варіант не підходив(( Я та інші учасники чату розповіли як можно по іншому отримати візи, але так, це ризиково
-
Не грузиться(
-
Так там не було ніяких загальних варіантів відправки, а тільки якісь виключні і не зовсім надійні варіанти мені так здалося…
-
у меня грузит, но без формы(
-
не грузить зовсім
-
у вас работает сайт ukraine2canada кто подается на билеты?
-
у понеділок-вівторок вже обговорювали це, пошукайте в чаті
-
Може хтось підскаже, як відіслати паспорт за кордон для вклейкі візи, не виїзжаючи з України?
-
It's Friday again Then Saturday, Sunday, what? It's Friday again Then Saturday, Sunday, what?
-
На сайті celpip - після того як там зареєструєтесь - в особистому кабінеті будуть доступні два повні пробні тести (безоплатно). Можна там спробувати сили
-
Для оцінки своїх знань можете пройти listening. В кінці є шкала з балами. Тільки слухати один раз. Відповіді записувати в процесі. Якщо чесно зробите тест - побачите свій рівень.
-
youtu.be/AsmdHjp3qEM
-
Я ж про це і кажу, що якщо один з модулів нижче за потрібний рівень, то CLB буде нижчим відповідно, тобто рахується по найгіршому модулю
-
t.me/uccmb/16489
-
В таблиці є мінімальні бали для кожного CLB, якщо з якоїсь дисципліни бал нижчий за табличний, то і CLB буде нижче. У мене середній IELTS 7,5 але CLB 7, бо writing 6.5
-
Я про те, що якщо ти не набереш необхідні 3.5 як вимагається, а буде 3, то ти не отримаєш CLB4
-
Дайте пруф
-
До чого тут CLB 4, ви зовсім про інше, я про те як набрати бали по CLB для self-assesment
-
Будь ласка, не вводьте в оману людей. Я вам навів офіційну інформацію у повідомленні вище. Для clb 4 із reading може бути 3.5 по IELTS
-
Рахується по найнижчому, наприклад, якщо у вас IELTS три модулі задні на 6, а один на 5,5, то у вас не буде CLB 7, а буде CLB 6
22 Jan 2023, 05:40
25365/231408
about an hour ago