Імміграція до Манітоби
-
Можете спробувати підійти до 1715 Wellington best western hotel та залишити повідомлення там. Або зв‘язатися з волонтерами та запропонувати їм
-
О, ні. Про мене нецікаво точно. Я тут дев"ятий рік.
-
Тут все проще. Если летаете по Европе - по факту вы как житель Евросоюза путешествуете . Вышли с маршрутки и пошли по своим делам. Англия не еврозона
-
Так, ви бажаєте розказати свою історію?
-
Ви шукаєте історію серед новоприбулих біженців, так же?
-
Де можна почитати про спрощені умови від Манітоби що не вимагають Express Entry? Чи це для тих хто вже приїхав по CUAET? Не можу знайти
-
Та ми всі там сіяєм я про інтернет , мінімум кожен з нас у 3-5 соц мережах зареєстрований 😀
-
А ще можна засвітитись в Інтернеті. Непоганий старт у Канаді 😉
-
Ще один вихід із зони комфорту знятись в відосіку 😅
-
Добрий день! Я журналіст мультинаціональної медіа організації у Вінніпезі U Multicultural. Шукаю героя для сюжету, який поділиться своєю історією переїзду до Канади, труднощами з якими довелось зіштовхнутись і тим, як вибудовує нове життя. 🔹Сюжет та інтерв‘ю українською мовою. Напишіть в особисті повідомлення, якщо маєте бажання знятись у відеосюжеті. Обговоримо деталі і назначимо дату зйомок.
-
Так прямо тут і задавайте. Можливо комусь і ще буде корисним
-
Дякую) було б чудово з кимось зв‘язатись. Хотів задати декілька питань стосовно Manitoba Nominee Program
-
Ця група початково була створена якраз для таких людей :) Тут з два або три десятки точно є, що імігрувати за останній 24 місяці.
-
Дякую
-
Ну слідуйте інструкції і контактуйте з referral organization у вашому місті в Канаді. Все ж написано по кроках
-
Підскажіть , що робити, якщо виписки до диплома загубилися, є самі дипломи, та ми вже не в Україні, не можливо зайти в університет?
-
Це все зрозуміло))
-
Сколько стоит сдать экзамен ielts в кракове?
-
Добрий вечір ,поясніть будь ласка чи без пройденої медкомісії беруть на роботу,чи то обов'язково в 3 місяці вкластися по приїзду ?
-
Будь ласка. Софія, але це неважливо. Я за те щоб максимально підготуватись тут, бо там все рівно буде купа нежданчіків, тому таке... 😉
22 Jan 2023, 05:40
25472/235278
5 minutes ago