Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Я журналіст мультинаціональної медіа організації у Вінніпезі U Multicultural. Шукаю героя для сюжету, який поділиться своєю історією переїзду до Канади, труднощами з якими довелось зіштовхнутись і тим, як вибудовує нове життя. 🔹Сюжет та інтерв‘ю українською мовою. Напишіть в особисті повідомлення, якщо маєте бажання знятись у відеосюжеті. Обговоримо деталі і назначимо дату зйомок.
-
Так прямо тут і задавайте. Можливо комусь і ще буде корисним
-
Дякую) було б чудово з кимось зв‘язатись. Хотів задати декілька питань стосовно Manitoba Nominee Program
-
Ця група початково була створена якраз для таких людей :) Тут з два або три десятки точно є, що імігрувати за останній 24 місяці.
-
Дякую
-
Ну слідуйте інструкції і контактуйте з referral organization у вашому місті в Канаді. Все ж написано по кроках
-
Підскажіть , що робити, якщо виписки до диплома загубилися, є самі дипломи, та ми вже не в Україні, не можливо зайти в університет?
-
Це все зрозуміло))
-
Сколько стоит сдать экзамен ielts в кракове?
-
Добрий вечір ,поясніть будь ласка чи без пройденої медкомісії беруть на роботу,чи то обов'язково в 3 місяці вкластися по приїзду ?
-
Будь ласка. Софія, але це неважливо. Я за те щоб максимально підготуватись тут, бо там все рівно буде купа нежданчіків, тому таке... 😉
-
Дякую, теж так думаю, Ви здавали в Кракові?
-
Я здав за зделегіть по 2 причинам: 1. Дешевше тут 2. Там у вас буде купа інших справ, які потрібно бути вирішувати
-
Трохи дурне мабуть питання, але чи варто здавати Ielts перед приїздом до Канади? У Кракові є місця майже щодня? Ось і думаю, чи це якось прискорить процес отримання PR?
-
Підкажіть чи є тут ті хто вже імігрував або подав заявку на PR через провінціальну програму Манітоби ?)
-
Подивіться сайт justfly, зі Стамбулу до Вінні було за 620$
-
Я вчора хотів купити квиток з транзитом у Лондоні. Я думаю що там подібні вимоги до мандрівників. Але перед тим як купити квиток я задзвонив до паспортного контролю в Лондоні. І мені відповіли, що якщо ви не покидаєте транзиту зону, то проблем не буде. Але якщо вам потрібно буде проходити паспортний контроль (для того, щоб забрати багаж наприклад) то вам потрібно мати транзиту візу. Бачив ще квитки з транзитом через Париж але там треба змінювати аеропорт. Не знаю, як вони ставлятся до безвізу, але я ризикувати не став без транзитної візи.
-
Рекомендую аплікацю aviasales
-
💙💛 Відмінні новини💙💛 📢Запуск програми Ukraine2Canada від Miles4migrants! 📢 🔸Можливість отримати безкоштовний квиток до Канади серед 500 квитків. ‼️ Запуск програми - 10 червня! ‼️ ↑Анкета відкриється внизу сторінки 10 червня 2022 о 17:00 Східноєвропейського часу 🔸Квитки отримають перші 500 зареєстрованих! Посилання на сайт : miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
Привіт також шукаєм квитки є хтось хто літав через Дублін?
22 Jan 2023, 05:40
25481/235417
11 minutes ago