Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Підскажіть , що робити, якщо виписки до диплома загубилися, є самі дипломи, та ми вже не в Україні, не можливо зайти в університет?
-
Підкажіть чи є тут ті хто вже імігрував або подав заявку на PR через провінціальну програму Манітоби ?)
-
Я вчора хотів купити квиток з транзитом у Лондоні. Я думаю що там подібні вимоги до мандрівників. Але перед тим як купити квиток я задзвонив до паспортного контролю в Лондоні. І мені відповіли, що якщо ви не покидаєте транзиту зону, то проблем не буде. Але якщо вам потрібно буде проходити паспортний контроль (для того, щоб забрати багаж наприклад) то вам потрібно мати транзиту візу. Бачив ще квитки з транзитом через Париж але там треба змінювати аеропорт. Не знаю, як вони ставлятся до безвізу, але я ризикувати не став без транзитної візи.
-
Рекомендую аплікацю aviasales
-
💙💛 Відмінні новини💙💛 📢Запуск програми Ukraine2Canada від Miles4migrants! 📢 🔸Можливість отримати безкоштовний квиток до Канади серед 500 квитків. ‼️ Запуск програми - 10 червня! ‼️ ↑Анкета відкриється внизу сторінки 10 червня 2022 о 17:00 Східноєвропейського часу 🔸Квитки отримають перші 500 зареєстрованих! Посилання на сайт : miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
Дякую за інформацію!