Імміграція до Манітоби
-
Якщо я вірно зрозуміла інфо на сайті - WES приймає тільки ті документи що підтверджуються іміджевим агентством а воно в свою чергу не приймає перекладене не в них. Таким чином це відходить ну дуже дорого
-
Увага! Оцінка освіти потрібна тільки, якщо ви хочете почати імміграцію через систему Express Entry! Спрощені умови від Манітоби НЕ вимагають Express Entry! Так, вам потрібно буде надати інформацію про вашу освіту, але це буде просто переклад вашого диплому та додатку до нього.
-
Все так. Але якщо є звичайний репорт, то курс бай курс можна отримати відносно швидко не відправляючи нічого вже.
-
В ті 60 балів хіба освіта не входить? Як же її підтвердити?
-
Нотаріальне завірення це лише ваше бажання. Згідно вимог до перекладів достатньо печаті бюро перекладів. В крайньому випадку можна ще додати афідавіт.
-
Оцінка через WES не є обов'язковою для подачі через провінцію (я можу помилятися, люди тут підкажуть, чи у списку на номінацію вимагають WES), тільки для тих, хто подається через Express entry. Але я б особисто радив роботи оцінку дипломів через WES, course by course.
-
Але всеодно потрібна нострифікація. А чеський диплом?
-
Так