Імміграція до Манітоби
-
Нотаріальне завірення це лише ваше бажання. Згідно вимог до перекладів достатньо печаті бюро перекладів. В крайньому випадку можна ще додати афідавіт.
-
Оцінка через WES не є обов'язковою для подачі через провінцію (я можу помилятися, люди тут підкажуть, чи у списку на номінацію вимагають WES), тільки для тих, хто подається через Express entry. Але я б особисто радив роботи оцінку дипломів через WES, course by course.
-
Але всеодно потрібна нострифікація. А чеський диплом?
-
Так
-
На скільки я розумію, головне, щоб у головного апліканта було громадянство України, а вже члени сім'ї йдуть "паровозиком".
-
Це питання вже тут обговорювалося, шукайте вище. Коротко, підтримка з КУК швидша та з послабленими вимогами, без підтримки - довше і на трішки інших умовах.
-
Мене також цікавить це питання, мій чоловік - турок, дитина - громадянка України, тож не впевнена що КУК підтримає таку родину. Але ми втратили житло у 2014 році через російську агресію, Я була переміщеною особою та жила у різних містах : Маріуполь, Запоріжжя, Київ, переїхали до Одеси у січні та почалася війна.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, справка з місця роботи має бути якогось встановлено зразку? Як воно має виглядати? Дякую