Імміграція до Манітоби
-
Так
-
На скільки я розумію, головне, щоб у головного апліканта було громадянство України, а вже члени сім'ї йдуть "паровозиком".
-
Це питання вже тут обговорювалося, шукайте вище. Коротко, підтримка з КУК швидша та з послабленими вимогами, без підтримки - довше і на трішки інших умовах.
-
Мене також цікавить це питання, мій чоловік - турок, дитина - громадянка України, тож не впевнена що КУК підтримає таку родину. Але ми втратили житло у 2014 році через російську агресію, Я була переміщеною особою та жила у різних містах : Маріуполь, Запоріжжя, Київ, переїхали до Одеси у січні та почалася війна.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, справка з місця роботи має бути якогось встановлено зразку? Як воно має виглядати? Дякую
-
Підскажіть будь ласка якщо в мене диплом на двох мовах то я не потребую переклад? А ще буду мати чеський диплом докторанта.
-
Ще одна провінція спростила отримання водійського посвідчення для тих українців, які мають посвідчення водія, видане в Україні! Провінція Саскачеван стала другою провінцією після Манітоби, яка дозволяє простий обмін посвідчень! www.cjwwradio.com/2022/06/08/newly-arrived-ukrainian-citizens-can-exchange-their-drivers-license-for-a-saskatchewan-equivalent/
-
Всім привіт! Не знаю, чи була тут ось така новина, але хто не знає, той може ознайомитися. По заголовку розумію, що Манітоба вже запровадила такі ж зміни🙂
-
Дякую за відповідь!
-
Так, при подачі в Канаді не потрібна буде апостилізація перекладів, так писали. Але переклад робіть ліцензованим перекладачем із нотаріальним завіренням(про всяк випадок).
-
Мене цікавить можливість перекласти дипломи в Україні а евалюювати в Канаді вже. В цьому є сенс?
-
Цю тему вже обговорювали, шукайте вище. Там є відмінності при подачі на евалюацію поза межами Канади і в Канаді.