Імміграція до Манітоби
-
ФОП платить податки в ПФУ. Але цей стаж не зараховується за фахом.
-
Все просто: візьміть свою ОК-5 онлайн та подивіться! В мене стаж 15 років. Довести змогла лише 3 останні роки, тому що то день був не повний, то підприємство податки не сплатило. Тому в цій довідці видно можете ви підтвердити, чи ні
-
Це особисто мій досвід! Мене запитали на стійці реєстрації - я показала тест сина!
-
Так дякую, вже побачила, вибачте. Просто настільки багато інформації, що я навіть вже почала записувати. Тому що для програми потрібні одні документи, а якщо брати в подальшому ПР - то намагаюся осягнути що зараз необхідно/можна взяти або запросити з установ, ще перебуваючи в Україні.
-
Вибачте, ви дивилися ЩО саме там пише? Вам потрібно довести всій стаж за останні 5 років. Якщо вам поставили печатку 10 років тому у трудову, а потім не було зміни у роботі, який це доказ? Лист від роботодавця, на фірмовому бланку з описом ваших обов'язків та вказанням, що ви працюєте/працювали повний день викликає більше довіри. Якщо в офіцера будуть сумніви щодо вашої довідки, вони запросять документів з податкової чи пенсійного фонду.
-
Вам потрібен стаж за останні 5 років, але якщо стаж безперервний, то можете брати і з 2002 року. Ща раз, українська трудова книжка не є документом для Канади, ви її можете викоритовувати для заповнення референса, але її як документ не використовують.