Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, а чи можна ще по прибуттю у Вінніпег на перші 2 тижні заселитися в готель? І чи допомагають у готелі з оформленням карток  Я приїжджаю 1 і мені так потрібні ці 2 тижні, щоб знайти житло і оформити усі картки. Дякую
-
Питання про медікал чек на ворк перміт. Я знаю, що його можна пройти в іншій країні до прибуття в Канаду, щоб на кордоні видали без обмежень, але коли це треба зробити? Коли ще не подавав заявку на візу+ перміт чи уже після того як подав? Чи після того як отримав на емейл підтвердження?
-
Це щось нове. Користуйтесь тільки офіційною інформацією.
-
Ребята, здраствуйте. Влияет ли получение единоразовой финансовой выплаты для украинцев на получение статуса ПР ? Ибо насколько я знаю получение помощи от говермента негативно сказывается при подаче на ПР.
-
Яких саме спеціалістів? Для чого? Де?
-
А кто как по факту перевозил ювелирные украшения?
-
Спасибо
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можно провозити дорогоцінні метали та камні?
-
3140 зл это 24200 грнпо курсу. Через бинанс можно кидать на укр карту. И через сайт привата ещё 2к экономия. Т.е. 22 вышел Да 1 билет Вроде есть лайф хак чтоб в обе стороны можно купить. Но надо повышать уровень билета чтоб вернуть . И думаю экономии не будет
-
Це вартість одного квитка? В одну сторону?
-
Якщо є можливість пишіть, будь ласка, ціну в CAD/USD/UAH. Для того щоб відразу всім було зрозуміло вартість без непотрібної конвертації