Імміграція до Манітоби
-
Планувала писати листа щодо чоловіка та сина щодо відтермінування біометрії, бо виїхати її здати все одно немає можливості поки, сподіваємось на відкриття візових центрів в Україні...
-
Доброго дня! Підкажіть, чи нормально це: Подали групову анкету, я - основний заявник. Відразу прийшло підтвердження усім, а "application summary" тільки трьом з п'яти, і логіку я не розумію: прийшов чоловіку, сину 18років і доньці 6 років. Мені та сину 10 років не прийшло. Вранці прийшли запрошення на біометрію чоловіку та сину (18 років), мені немає. У когось таке було? Це нормально? Жодних додаткових запитів не було.
-
Супер, дякую що розжували мені цю інформацію))
-
Для імміграції тільки IElTS або CELPIP підходить.
-
Дякую, зрозумів. Запитав ще раз у родичів, сказали що в Манітоба старт їм дали направлення на welarc, але вони вже були з PR, і здавали його для курсів, і їм ставили по CLB, а нам не підходить це як я зрозумів з скріну. Дякую
-
Не обовьязкого. Напишіть коли вам зручно, і вирішим. Але напишіть мені особисто, щоб зберігся ваш контак ;)
-
А Welarc непідходить так? Треба тільки Ielts здавати?
-
Це була іронія. Нічого ви там не знайдете. Ми приїхали 3 роки тому, то крім WELARCв Манітобі старт нічого не здають.
-
Та я б з радістью, але працюю кожен день, а на вихідні вони не працюють мабуть, може раніше якось спробую поїхати
-
Ну сходіть, прогуляєтесь 😁
-
Не знаю, пишу що люди казали, говорили что там здавали CLB, може щось змінилось
-
CLB взагалі не екзамен. Це така собі таблиця балів
-
Як я зрозумів то за IELTS платно, а CLB безкоштовно через Старт
-
То не той екзамен. В Манітоба старт можна тільки WELARC здати, що не є CLB
-
У нас родичі тут, 2 сімьї, приїхали давненько правда років 10, казали що в Манітоба старт треба піти, вони там здавали
-
Шукайте в гугл: IELTS WINNIPEG