Імміграція до Манітоби
-
Тобто це бред написаний трохи і поки поляки рахують від перетину їх кордону, як описувала жінка вище (не пускають з україни, хто отримав прихисток і виїхав після закінчення безвізу, і наше посольство вже вимагає пояснень щодо цього). Але німці пишуть (запит на емейл), що вони пускають і ми легально по єс. Тобто вони самі там не устаканили нормально, або ж поляки щось мутять
-
Закон придумали, а як його контролювати -ні 🥴
-
У вас має бути національне id інакше ніяк
-
Отут дивно написано, бо хто як відрахує скільки днів з цих 90 я вже використала? Тобто тут скоріш за все будуть брати відправну точку - дату перетину кордону з Україною та країною ЄС. Але, саме німці мені надали відповідь, що ми можемо вільно пересуватись без оцих 90 дн
-
Вот в том то все и дело, что не можем. По истечении 90 дней мы не можем больше мигрировать с одной страны в другую. Это касается и выезда за пределы шенгенской зоны, т е по факту можем, но обратно только через 90 дней и теряется статус защиты. А по ЕС, вроде можем, но до первой проверки (так как границ нет, но проверить могут). Вот и получается, что вылет только со своей страны пребывания. Но меня больше волнует стыковочный рейс, так как прямых с Польши нет, то нужно будет пересаживаться и вот я сама ищу ответ: не будет ли проблем в стыковочном аэропорту. Возможно уже есть люди, кто летел с просроченным безвизом?
-
Знаю що доплата 550 злотих за чемодан
-
дорогувато
-
Маю питання до тих хто летів ЛОТом, якщо чемодан більше ніж 23 кг то скільки доплачували? Чи є можливість брати з собою додатковий чемодан? Порадьте що краще? Бо на сімю 4х маємо два чемодана з конкретним перевісом
-
Доброго дня. Поясніть, будь ласка, якщо зараз знаходжусь у Чехії вже більше як 90 днів з оформленим захистом, я не можу сісти у літак з Польщі та прилетіти у Канаду?
-
Поки не знаю 😀 В Манітобу😚😚😚
-
А ну это да, с Польши самые дорогие билеты ((((
-
З Варшави прямий квиток від 650$, а з Португалії- 250$
-
Извините, за любопытство, это как то связано с поездкой в Канаду? От туда можно напрямую? Или это другие причины?