Імміграція до Манітоби
-
Замість🥺 наскільки вичитав, не забирають же права Просто процес обміну, дають ще Канадські права на 2 роки, вірно? Скажіть будь-ласка, хто отримував вже права пр цій програмі
-
Можна і без двох років, писали люди хто отримав замість українських тимчасових двохрічних
-
Дякую!)
-
www.mpi.mb.ca/Pages/nr2022may9.aspx
-
Скажіть будь-ласка, не знайшов в закріпленних, якщо є 2 роки стажу водійського, то в Манітобі можливо просто отимати водійські права без тестів, вірно?
-
Під скажіть будь-ласка хто знає, як купити сім карту якщо ти на карантині? Онлайн є щось ?
-
Дякую велике)
-
Виписка з канадського банку, з українського, паспорти і заповнити форму. Просто ви одразу кажіть, що ви ньюкамери і у вас більшість всього немає, і поручителя теж. Якщо вони ньюкамерів не беруть, то скажуть, а якщо їм ньюкамери підходять, то здадуть. Для вашого спокою - говоріть їм все одразу, щоб не тратити час
-
А хотіли документів ? Наприклад background якого немають newcomers?
-
Так, в вівторок переїзджаємо
-
Дякую А вдалося знайти?
-
Ми шукали квартиру на цих ресурсах: www.thorwin.ca/ www.zumper.com/ rentals.ca/ www.kijiji.ca/t-login.html www.sunrex.ca/rental/
-
Хто знає ресурси як знайти житло w Winnipeg?
-
Добрий день, які в середньому терміни очікування візи після здачі біометрії у Варшаві?
-
Так ту що показувати, є людини штамп коли вона вїхала в єв- вираховується простим математичним методом к-ть днів
-
Ви всі 90 днів перебували в Нідерландах? Чи в іншій країні ЄС?
-
Доброго дня,підкажіть ,будь-ласка,плануємо летіти до Вінніпег в серпні,чи є якийсь сайт де допомагають на перший час з житлом ?Дякуемо🌸
-
😱😰Підкажіть будь ласка, якщо в мене закінчилась біометрія (90 днів) то я можу летіти з Нідерландів в Торонто чи мене не посадять на літак !)? Дякую !!
-
Дякую
-
Працюють, чоловік сьогодні звертався
22 Jan 2023, 05:40
26075/230735
about a minute ago