Імміграція до Манітоби
-
Я не працювала, щоб система мене направила в спец.вибірку. Отримала LAA (60 днів на подачу документів). На етапі подачі документів бажано мати роботу. Підкажіть, будь ласка, чи можна буде змінити питання "I am currently working in Manitoba" через якийсь час? Через декілька тижнів. Чи в моєму випадку краще спочатку отримати job offer, а потім продовжувати з подачею документів на номінацію? Дякую.
-
Можна робити все, що завгодно, якщо ви готові той ризик взяти. Канада і так знатиме, що ви були у Китаї. Ви зобов'язані вказати ЩО ви саме робили ті 3 роки під час федерального етапу. Щодо того, щоб клеймити досвід. Довоєнний випадок. Є випадок людей із Італії, які нелегально працювали. Вони вирішили вказати в EOI 5/5 років стажу Роботодавець дав їм референс. MPNP захотіло побачити робочу візу та надходження на рахунки в італійських банках. Люди не змогли підтвердити досвід. Відмова із забороною подаватися на імміграцію до Манітоби на 2 роки. Люди так і не іммігрували до Канади.
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо працював у Китаї 3 роки не офіційно і отримував зарплату в конверті, зрозуміло, що податки я особисто не платив, але при цьому роботодавець готовий написати офціальний лист. Чи це вважатиметься досвідом і чи варто його вказувати?
-
Підкажіть, як правильно заповнити.
-
А якщо дитина не прописана в Україні ?
-
Я так зрозуміла, що дитини.
-
Доброго вечора! Кто вже подавай документи на новий паспорт дитини, скажіть, приносити потрібно всі оригінали документів зі списку ( тобто не робити копій самостійно ? ) і в заяві, спершу писати ім'я матері , як заявника чи ім'я дитини ?
-
Питайте
-
Що саме?
-
Хто знає за цю програму? Поділіться