Імміграція до Манітоби
-
Так про це і розмова це як зараз йде допомога від ЄС що кожен окремо чимось допомагає а разом виходить нічим, так і про шенген зону безвізу.
-
Польша не дає документів ID при отриманні статусу, думаю це і є основна проблема, наприклад Нідерланди дають національну ID карту її можна надати на кордоні
-
Була тема щодо перетену кордону при 90 днів з ЄС то проблема таки є, ось знайшов інформацію нижче для врахування усім.
-
сама у такій ситуації, але трохи є часу почекати
-
Та просто із-за дорогих квитків змушені вилітати з третіх країн вже а роз'яснення немає
-
Все вірно, але коли ви в країні де є статус ви не візітор по шенгену
-
може давайте просто почекаємо роз'яснення? бо так багато суперечок.. і наші суперечки нічого не вирішать все одно(
-
Я не можу одночасно в двох статусах бути
-
Тому що перебуваю в країні на підставі особливого статусу, а не безвізу
-
Ну так ви були в Польщі і маєте довідку на проживання значить 90 днів не вираховується із безвізу
-
Ви фразу "без наявності довідки на проживання" помітили?
-
"Незалежно від наявності посвідки на проживання в одній із країн ЄС, українці можуть залишати країну і перебувати в державах Шенгенської зони до 90 днів на кожні 180 днів. Тобто від дня перетину кордону необхідно відрахувати 180 днів назад і подивитися, чи були ви в ЄС понад 90 днів за цей період без наявності посвідки на проживання в тій чи іншій країні. Якщо цей термін перевищено, ви не маєте права перебувати в Шенгенській зоні без відповідного дозволу. За наявності посвідки на проживання, приміром, у Німеччині, перебування в цій країні до цих 90 днів не зараховується. Однак воно продовжує діяти в інших країнах ЄС, навіть якщо ви живете в Німеччині довгостроково."