Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, як правильно заповнити.
-
А якщо дитина не прописана в Україні ?
-
Я так зрозуміла, що дитини.
-
Доброго вечора! Кто вже подавай документи на новий паспорт дитини, скажіть, приносити потрібно всі оригінали документів зі списку ( тобто не робити копій самостійно ? ) і в заяві, спершу писати ім'я матері , як заявника чи ім'я дитини ?
-
Яка процедура ,куди звертатися щоб отримати його ?
-
Питайте
-
Що саме?
-
Доброго вечора ,підкажіть хто вже робив довідку про не судимість ,е декілька питать .
-
Хто знає за цю програму? Поділіться
-
Привіт! Хто прилетів в Канаду по фол-лейз і вклеїв візу-стікер в паспорт тут, в Канаді? Маю питання щодо дітей. Відгукніться, будь ласка
-
@banofbot
-
Якщо вас обрали, то через 48 годин ваш онлайн профіль в MPNP оновиться і ви зможете додавати документи, що підтвердять те, що було вказано у формах EOI.
-
Дякую. А то весь час згадують дію, а в самому додатку такої послуги немає. Виходить, що то на сайт посилання.
-
На цей лінк перекидає сайт діі, якщо я не помиляюся. Чи навпаки. Одним словом, вони пов‘язані.
-
Її прикрутили до дії в такий рагульний спосіб. diia.gov.ua/services/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti
-
Чому всі тоді кажуть, що в дії довідка🤷🏼♂️. Дія використовується як спосіб входу на мвс сайт.
-
vytiah.mvs.gov.ua/app/landing заходити можна через дія підпис або багк id
-
я через приват заходив.
-
Українці, які шукають роботу, дім, транспорт, можуть шукати тут - frompeopletopeople.com
-
Це в якому розділі шукати. Не бачу посилання, може треба спочатку дія підпис активувати?
22 Jan 2023, 05:40
2622/236094
about a minute ago