Імміграція до Манітоби
-
Я іх не плутаю, то 2 різні питання, але кількість днів безвізу рахується однаково для будь-якоі краіни, нема системи, яка б фіксувала від якого я періода отримала захист в Польщі, є лише загальна система, яка фіксує, скільки часу я перебуваю в шенген зоні.
-
Ми про виліти з інших країн
-
З 10 лютого в Польщі
-
Я теж буду летіти з Варшави до Торонто, без пересадок, безвіз закінчився ще 8 травня.
-
Тільки вчора колега повернулася до Польщі, и виліт з Парижу теж прошли реєстрацію в аеропорту
-
Ви путаєте без віз по укр паспорту і безвіз по статусу в ЄС
-
Добрий день, може, якщо ніхто не знайдеться зі схожим досвідом, треба їм написати? Manitoba Health Client Services [email protected] www.gov.mb.ca/health/contact.html Та напряму спитати чи покривається
-
Так він і сплив у тих, хто приіхав в перші дні війни. Просто на територіі тоі краіни, де людина отримала захист, вона може знаходитись півтора року, але самі дні безвізу не заморожуються в основній краіні перебування, тобто якщо я оформила захист в Польщі і сиджу там 3 місяці підряд, то за 3 місяці я легально вже не зможу іздити по інших краінах ЄС, так мені пояснили юристи. Інше питання, що пересуваючись наземним транспортом не буде кордонів всередині Шенгену, ми ж з того й почали. А якщо летіти літаком, то можуть бути нюанси.
-
Для кого краще? І по яких критеріях?
-
Інциденти конкретні описати ви можете? На даний момент багато людей знаходять в Польщі із статусом вже більше 90 днів на сьогодні, ні у кого з них не було проблем з переміщення по ЄС
-
Текст однозначно відповідає на це питання , що за юристи так дивно трактують я хз
-
Ці дні шенгену згорають і під час перебування в Польщі, юристи це трактують саме так. Я пишу про те, що я отримала офіційно на свій запит. Тому не бачу сенсу продовжувати дискусію, оскільки, на жаль, вже є прецеденти. Інакше люди б не ставили ці питання.