Імміграція до Манітоби
-
А таким людям потрібна допомога ?
-
Мабуть на це питання може відповісти тільки офіцер🙂 маю на увазі, навряд чи хтось знає відповідь. Але зазвичай коли у імміграційному процесі зазначають рідних, то мова йде про батьків, чоловік/жінка, та дітей.
-
Доброго дня! У нас була схожа ситуація. В заявці на CUAET вказали старй паспорт. За день до подачі біометрії ми отримали новий паспорт, зразу вказали в кризовій формі. В день подачі біометрії теж все пояснили консультанту, що збирала біометричні дані, показали новий паспорт. Вона відповіла, що якщо ми вказала це в кризовій, то все буде ок. Так і сталось. Отримали foil-less візу на новий паспорт
-
Ми спочатку подали аплікацію на CUAET с простроченим паспортом, потім подовжили строк дії дитячого паспорту у консульстві. Писали у IRCC що строк дії буде поновлено. Візу отримали, все гаразд. Якщо Вам потрібна ще відповідь - спробуйте подзвонити у VFS
-
Доброго дня! Ми наразі перебуваємо у Варшаві, я продовжила в консульстві України в Варшаві дитині строк дії паспорту, новий не робили. Підкажіть, будь ласка, хто мав таку ж ситуацію нещодавно: чи підійде такий продовжений паспорт для подачі на візу за CUAET чи потрібно новий паспорт дитині? Я питала в консульстві України в Варшаві, вони мені однозначно не відповіли. Та, де можна дізнатися про це точно? Дякую наперед!
-
Шановні мої Українці питання таке якщо людина декларування 30 тисяч доларів в аеропорту чи це повпливає на одноразову допомогу українцям в 3000 канадських доларів яка почнеться від 2.06? Хтось компетентний .
-
-
якщо говорити про Skilled Workers Overseas програму, то треба набрати мін 60 (+ не забувайте про конекшин в Манітобу - що може бути джоб офер, родичі в провінції, навчання в Манітобі або підтримка громади). Ці 60 балів потрібні, щоб потрапити в "пул" Манітоби, а там вже Манітоба обирає кандидатів з найвищими балами по 1000 бальній шкалі