Імміграція до Манітоби
-
А наскільки детально вивчають ці зв’язки з іншою провінцією? У мого чоловіка є двоюрідна сестра, що живе в Онтаріо, але вони уже з років 20 ее підтримують зв’язків - і не планують через сімейні чвари 🫠 ми навіть і не знаємо де вона саме і чим займається
-
Я розумію але я ніяк не хочу мешкати в британський Колумбіі, бо дуже дорого, але зараз треба довести що не верблюд 😂😂
-
Тісні конекшн з іншими провінціями відніматите бали. Це критерії MPNP.
-
Скоріш за все я не пройду так як маю родичів в Ванкувері
-
Дуже дякую за відповідь, ongoing employment потрібно on demand чи будь яка праця?
-
500 балів дає ongoing employment, а не те, яке було у минулому. 60 балів - це просто "окей, ви можете подаватись в пул". Це не гарантує, що вас вибере система, бо може бути недостатньо балів.
-
І не треба відпрацювати 6 міс.
-
Ви можете отримати конекшн через ознайомчий візит по програмі КУК. Там була +500 балів, якщо вас відберуть. uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/
-
Нажаль в мене нема ні родичів ні друзів в манітобі, отже оверсіз не для мене ніяк
-
Дуже дякую, зараз зрозуміла )
-
якщо говорити про Skilled Workers Overseas програму, то треба набрати мін 60 (+ не забувайте про конекшин в Манітобу - що може бути джоб офер, родичі в провінції, навчання в Манітобі або підтримка громади). Ці 60 балів потрібні, щоб потрапити в "пул" Манітоби, а там вже Манітоба обирає кандидатів з найвищими балами по 1000 бальній шкалі
-
В мене був такий план як приїхати на 6 міс, отритати досвід роботи в манітобі та повернутися додому а там податися на програму overseas, я не хочу залишати чоловіка вдома самого та мала надію що можна зробити таким чином, тоді мені по 60 бальній вистачить
-
Коли ви вже реально подасте Express of interest (EOI) через систему, ті бали перетворяться у двозначні цифри і буде 60 чи скільки наберете.
-
Я мову розумію)) я не зрозуміла чому різні бали. Десь 60 а десь 1000, яку шкалу треба використовувати. По 60 бальній шкалі я проходжу а по 1000 шкалі взагалі ні
-
Дякую, мене не було зрозуміло чому ідеться про 60 балів мінімум для українців але в EOI якась інша система до 1000 балів
-
Ні, то не так. Потрібно бути у Манітобі, мати роботу та сертифікат з мови. Для тих, хто поза Канадою, нічого не змінилося.
-
uccmanitoba.ca/2022/04/uccpm-cuaet-immigration/
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swo/ Якщо ви не в Канаді то вам це читати
-
Так по умовах треба здавати тест на знання англійської мови
-
Я прочитала але не зрозуміла.)))
22 Jan 2023, 05:40
26424/234085
18 minutes ago