Імміграція до Манітоби
-
э тільки паспорти і то не у всіх (на дітей немає) і втрачено все, дипломи, свідотсва про одруженя, про нарождення
-
Маємо що маємо )) ще не знаю зможу чи ні ) але прикро )
-
Ви без них можете обійтися якщо через підтримку кук
-
Оценка образования, письма в Харькове остались
-
У меня к примеру нет референсов, сейчас хоть что-то пытаюсь вытянуть… стажа больше 10 лет а подтвердить хотя бы 2 и это уже победа будет
-
А яких саме документів нема ?
-
en.m.wikipedia.org/wiki/Anecdotal_evidence
-
давайте, можливо, це у приват - ну, точно це ніяк не імміграція до Манітоби 🙂
-
Питання до тих хто близький до КУК, може знаєте офф.інфу. Що робити тим хто втратив багато необхідних на подачу ПР оригіналів документів через руйнування/т.п. Тобто приїхати віза є, а от зібрати пакет на ПР - взагалі загадка=квест
-
Наведу приклад. Моя сестра вивчала німецьку у школі, дві години на тиждень. Приїхала до Німеччини пішла на інтенсивні курси, у вересні вже буде здавати екзамен рівня b1. Я вивчала турецьку 9 місяців до сертифікату C1 (для нас складна мова)
-
Та мені враховуючи їх політику та відношення до українців і намагання замірити нас з русньою і злити воєдино, взагалі не дуже хотілось би там залишатись. Подорожувати іноді їзжу туди, але не на постоянку
-
Та і Германія явно не та країна де хотілось би жити але це вже індивідуально напевно
-
CELPIP
-
Блін, я розумію, що зараз німці дають шанс зачепитись, так. Але просто я вже маю розмовну англ + в канаді більше перспектив. Якщо я сяду за німецьку, то це довга пісня. А підробіток у німців на декілька місяців це варік, тут з польщі мені недалеко))
-
Простіше отримати пмж в Канаді однозначно
-
Це неправда. По перше поняття легких мов відносне, бо для азіата складно вчити європейську, але легше іншу азійську і навпаки. По-друге, ні, на В2 за рік інтенсиву вивчать далеко не всі
-
Х😃
-
Я знаю як ви можете заснувати стартап)
-
Ну я точно знаю, що не вивчу мову типу німецької так швидко. Так а що за блукарт? І як без внз там зачепитись? Бо я знаю іншу сторону медалі, що треба працювати і коли ти у внз ти не можеш більше 20 год в тиждень робити. А оскільки мови не знаєш, то велкам ту макдональдс дай бог і за 20 годин оплата настільки мала, що а жити за що?
-
За рік інтенсиву можна вивчити будь-яку мову до рівня b2. Легкі мови можна вивчити до с1
22 Jan 2023, 05:40
26565/229541
6 minutes ago