Імміграція до Манітоби
-
Єдиний офіційний сайт uccmanitoba.ca/
-
What? КУК не бере жодних оплат. Тут є люди у чаті, які це підтвердять.
-
Всім привіт, маю таке питання. Ще до cuaet заповнювали заявку до КУК на дружину бо вона подавалась на візу. Нам приходив лист де говорилося про сплату 500 кад, це ок? А бо ми щось не там заповнювали?
-
Теж саме. Особливо як починаєш спілкуватися з нейтивами)
-
Просто сьогодні в США вихідний, моя команда не працює, маю час тайпати :)
-
Гайки завернули в квітні, бо виїзжали за гроші.
-
Я знаю одного, який виїхав за 5к$ через т.з. Придністров'я. Правда ще в березні. Зараз в Торонто.
-
360 повідомлень..... Чат зробив мій сьогоднішній вечір....
-
В мене навпаки
-
Показово для статистики не повезло декільком людям, в мене багато знайомих та співробітників вже в Європі
-
Якщо ви запитували ся чи може людина пропрацювати 12 місяці на одній роботі, щоб бути eligible для подачі, а потім податися по іншому NOC, то я таких дуже деталей не знаю. Наприклад, людина пропрацювала на заводі assembler , а перед подачею на ПР перейшла на тракдрайвера і вже подалася з останньої позиції. Тут у чаті є ті, що зможуть підказати.
-
Зрозуміла, дякую. Чомусь думала, що якщо робота не In Demand, то таких обмеженень по NOC немає. Рада, що з’ясувала це зараз
-
Та ж сама ситуація. Ви можете, наприклад, працювати на позиції продавця , а потім перейти на асістант менеджер магазину - це буде ок. Але ви не можете з продавця перейти на SW development.
-
А якщо людина пропрацювала рік на будь-якій full time позиції і подалася на номінацію - то можна міняти NOC чи та ж сама ситуація?
-
При подачі на ПР ви вказуєте NOC. Він не змінний протягом сього процесу. Будь-яка зміна у роботі вимагає погодження із офіцером. Щодо NOC, то його зміна може призвести до втрати LLA
-
А якщо вища посада це інший нок, то відмовлятись від підвищення?
-
Дякую за відповідь. Не можу міняти NOC до якого саме моменту?
-
Я про це вище писав: ви не можете міняти NOC. Можливо працювати на вищій посаді або на рівнозначній позиції в іншого роботодавця, але за УМОВИ ПОГОДЖЕННЯ від офіцера.
-
На англ менше чомусь, певно, бо фокусуюсь більше через те, що не рідна
-
В мене таке і на укр/рос часто....
22 Jan 2023, 05:40
26626/230616
12 minutes ago