Імміграція до Манітоби
-
При подачі на ПР ви вказуєте NOC. Він не змінний протягом сього процесу. Будь-яка зміна у роботі вимагає погодження із офіцером. Щодо NOC, то його зміна може призвести до втрати LLA
-
А якщо вища посада це інший нок, то відмовлятись від підвищення?
-
Дякую за відповідь. Не можу міняти NOC до якого саме моменту?
-
Я про це вище писав: ви не можете міняти NOC. Можливо працювати на вищій посаді або на рівнозначній позиції в іншого роботодавця, але за УМОВИ ПОГОДЖЕННЯ від офіцера.
-
На англ менше чомусь, певно, бо фокусуюсь більше через те, що не рідна
-
В мене таке і на укр/рос часто....
-
Підкажіть, будь ласка, чи можливо пропрацювавши на In-Demand позиції 6 місяців і подавшись на номінацію/PR, чи можна змінювати позицію на зовсім іншу In-Demand спеціальність? Чи просто на іншу позицію?
-
Та я вже думаю йти перевірити слух) часто просто не розумію що говорять
-
Проблема в незнанні термінів якихось побутових? Може зробіть акцент на цьому до приїзду в канаду, та почніть вдома англ говорити, якщо є з ким (як варіант), або піти на індивідуальні і попросити на цьому акцентувати
-
Монолог без проблем діалог проблема особливо на побутові теми і якщо якийсь акцент
-
Їх більше в теорії на практиці ні, кримінал за хабарі
-
Останні півроку мешкав на Шрі-Ланці, там більшість хто спілкується англійскою впевнені що вони її знають але це зовсім не так) І нічого, розумілися))
-
Що мається на увазі під швахом? Ну комунікувати можете вживу, якщо там десь ситуація де треба швидко діалог вести в житті? Хз, десь з органами державними, або у лікаря, або ще десь? Або зробити презентацію на роботі.
-
Про що ви? Всі категорії є на сайті прикордонної служби і їх більше ніж дві. І якщо вже на те пішло то навіть нелегальний виїзд, наприклад через окуповані території, це не кримінал а адміністративка максимум
-
Але робота в Канаді, тобто досвід, значно додає балів в ЕЕ
-
По тестам С1 на практиці швах повний)
-
Відчуваю, що не вистачає саме практики в дискусіях, написання робіт та advanced граматики. Але мало вчити теорію, треба саме практику розмовну і дискусійну. Я так колись покращувала українську.
-
Інші категорії то кримінал
-
В мене В2 (принаймні, коли проходила на курси інтерв'ю і вирішувала імітацію аелтс, то так говорили ахха), жити в європі з головою, але я вважаю свою мову калічною порівняно зі знайомими з англомовною освітою. Там дійсно нейтів вже і багата англійська, такі можуть і на менеджерів
-
Просто категорій виїзду насправді трішки більше ніж "багатодітний чи інвалід". Люди чомусь виключно в них упираються, і потім - та як ви виїхали, це все хабарі та зрада ) а пости в фб пояснюються тим що в Канаду їдуть все ж ті кому вдалось сім'ями виїхати. Жінки з дітьми переважно залишаються в Європі і це абсолютно зрозуміло
22 Jan 2023, 05:40
26640/230735
5 minutes ago