Імміграція до Манітоби
-
Йому із Subway навіть дали закритий дозвіл на роботу на стартову позицію? Напевно там дійсно не було бажаючих працювати тоді 🙂
-
Він приїхав на 1 рік як студент по вивченню мови, і за цей час знайшов де оформити потім перміт. Виїхав до Емерсона з job offer, пересік кордон, і йому там дали перміт. Звичайно, що перміт був закритий , а не open work permit як по CUAET
-
А той хлопець із Бразилії також вже мав дозвіл на роботу?
-
Та я теж хочу 99% пр, але не за 5 років...
-
Ні, тут ситуація така, що батько отримав перміт як тракдрайвер. І забрав всю сім'ю з собою. Люди в Еквадорі реально дуже бідували.
-
Ну, як я зрозумів, то ви ще дуже молода людина, у якої життєвий шлях попереду, і ви можете собі дозволити вибирати, що і як. Дехто просто не хоче ризикувати і шукати роботодавця довго, іде працювати свідомо на менш кваліфіковані роботи, але майже з 99% гарантією, що ПР буде. Звичайно, документи мають всі бути в порядку.
-
А як отримали дозвіл на роботу? Навчалися в коледжі?
-
Я більше скажу, у дочки є подружка, у якої батьки на робочому перміті вже 6 років, вони самі з Еквадору.Чомусь досі ПР розглядається вже більше 3 років.
-
Іноді воно того не коштує і життя натякає на це)
-
Це просто про дивні пріоритети
-
Манітоба.
-
У кожного свій шлях, у когось дуже простий, без підводних каменів, а хтось проходить це все дуже складно.
-
А в якій Провінції від подавався?
-
Якщо при цьому працюють на ок роботі та будують кар'єру, то норм. Якщо сабвей, то жодного сенсу, за ці роки можна в своїй країні на ноги стати і їхати як кваліфікований з знанням мови (якщо ще буде актуально)
-
Ну в Бразилії йому було достатньо працювати на внутрішній ринок, там англійська була елементарна.
-
Там або родичі, або робота. Макс за 5 пункт 500 балів. Родичі 200,робота 500. Є робота - все інше: родичі, кук і тд можна не рахувати
-
Є люди, які по 7 років оформляють ПР
-
Це немалі бали, тому ймовірність отримати ПР більша Тому і думаю над цим
-
І як він в айті зовсім без англ
-
Так, мусів відпрацювати 6 місяців, потім розгляд. Напевне, були якісь нюанси з документами, я не знаю.
22 Jan 2023, 05:40
26712/235276
less than a minute ago