Імміграція до Манітоби
-
Та ну це вже не має сенсу, за 5 років можна було вдома мову вивчити і просунутись в айті, а не в сабвей робити. Якась дивно описана ситуація.
-
Пр тривало 5 років???
-
Додам. Я колись познайомився із бразильцем, який мав дуже багато досвіду в ІТ, але через брак мови не міг знайти добру роботу одразу. Subway допоміг зробити робочий перміт, він працював на робочому перміті 5 років поки тривав процес ПР. Я якраз у 2019 з ним познайомився, то він казав, що ще пару місяців і вже під геть з того сабвею на нормальну роботу в ІТ.
-
Тоді нічого пропускайте це. Можете роботу просто використати
-
Таких немає у Канаді
-
Вже знаете випадку коли McDonald's саме в Канаді давав неодноразово контракт на 1 рік? Просто цікаво
-
Родичі, близькі друзі, чоловік/дружина
-
Ну от перший раз чую, щоб мак давав контракт з відкритою датою. Тут треба на співбесідах проговорювати і то, не факт, що те, що будуть казати на співбесіді, потім буде відповідати дійсності :)
-
Ірина на семінарі, який відбувся вчора, сказала, що крім КУК існують ще інші варіанти як підтвердити зв'язок з провінцією та отримати додаткові бали. Під КУК я не підходжу по віку. Тому думаю, можливо підійду під інші. Хтось знає про це?
-
Можливо дійсно від різних місць залежить
-
Але знову таки, колись прочитав про це у чаті
-
Хз, може в різних країнах по різному. Коли будете на співбесіді, то запитайте і все
-
Так, багато хто вибирає низькокваліфвковані роботи, щоб без проблем продовжити перміт або у випадку чого перевестися на рівнозначну позицію, наприклад у Макдональдс. І там допрацювати до ПР. У цьому є певна стратегія також.
-
Burger King
-
А що за компанія саме
-
Тобто з відкритою датою. І ні, звичайні стартові позиції
-
Що таке повноцінний контракт? Може там були вже не стартові позиції?
-
Просто я чув як деякі люди отримали повноцінні контракти у Burger King. Цікаво тоді
-
Ну з мого скромного досвіду праці в фастфуді для підробітку, то усім на рік після стажування і це стандарт
-
Ок) не забігаловки
22 Jan 2023, 05:40
26732/235349
24 minutes ago