Імміграція до Манітоби
-
І адська фізично
-
Не велика, мінімалку платять
-
Ну легко і велика зп зразу такого не шукайте не буде ніде
-
Доречі, хтось каже що контракт дається в основному на 1 рік, інші, що без проблем отримати з відкритою датою...Так як це насправді зараз? 😀
-
Btw, фастфуд це адська робота, звичайно. 8,5 годин на ногах без змоги банально присісти, 30 хв перерва разова. Прям відчуваю його ,не знаю як він там і пів року витримав (а контракт в основному на рік). Але, знову ж, ніколи не знаєш чи візьмуться продляти в таких забігаловках
-
Знайомий пройшов шлях отримання ПР через робочий перміт, працював у Subway довший час, робив бутерброди. Там продовжували перміт багатьом. Потім перевівся на асістант менеджер у Шоперс. Вже після отримання ПР пішов у страхування, у якому працював в Україні.
-
Так, якщо встигаєте податись на іміграцію, то подовжується вп. Там перехідний вп якийсь роблять, не знаю нюансів поки
-
Так, варіанти є. Головне за перший рік зрозуміти найкращий варіант і діяти
-
Так зрозуміло я до того що є масса варіантів за 3 роки
-
1) Якщо є робота, але ви не встигнете отримати номінацію провінції і податись на ПР, то ваш роботодавець повинен слідувати спеціальному процесу. Ваш продовжений work permiе буде скоріше за все вже закритий. 2) Якщо ви взагалі не отримали номінацію провінції, то роботодавцю прийдеться оформляти LMIA для того, щоб вас знову прийняти на роботу. Для LMIA є певні вимоги і не завжди роботодавці хочуть це робити. В цьому випадку, якщо роботодавець не захоче офорлюявати LMIA, прийдеться повертатись назад.
-
Наскільки я знаю, навіть маючи низькокваліфіковану, дозвіл на роботу може буди продовжено на етапі розгляду Федерального офісу. Щоправда не знаю, якщо продовжується відкритий чи закритий дозвіл на роботу тоді
-
Та я не проти, бо в них ворк перміт для роботи 0,а,в,там року достатньо для того ж fsw, тут ситуація була описана з низькокваліфікованою роботою. Але виявилось, що в людини вже був пр
-
У Канаді тисячі людей на work permit і успішно проходять шлях до ПР. І будучи на перміті беруть іпотеки, і успішно будуть кар'єру.
-
Так якщо є робота то в чому проблема?
-
Але не з роботою в долорамі, то я і здивувалась як вона встигла, поки не дізналась нюансу про пр
-
OWP не продовжите просто так.
-
Можна і продовжити owp якщо прям так вже
-
Так, це важко. Але можна вже хоч не думати, що за 2-3 роки треба звалювати додому, якщо не пройдеш на пр, це трохи полегшує її ситуацію 😅
-
З дітьми розслабитися буде важко)
-
Ааа, ну то таки має, якщо вже з пр, то нема обмежень по часу і можна розслабитися)
22 Jan 2023, 05:40
26756/235349
19 minutes ago