Імміграція до Манітоби
-
Ще раз: ви трохи додумуєте собі. Як член іміграційного комітету точно вам скажу, що ми враховуємо всі фактори. В той же час якщо людина ЗАДЕКЛАРУЄ намір стати активною частиною української громади тут у Манітобі, то ми швидше за все підтримаємо. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ДЛЯ ВСІХ: КУК має право відкликати лист підтримки. У нас уже були випадки, коли КУК відкликав свою підтримку, оскільки виявлялися факти, які люди свідомо не надали (наприклад, виявилося, що людина має дуже близьких родичів в іншій провінції, але свідомо це приховала, і розглядала КУК як засіб швидкого отримання ПР) або потім робили певні речі, які йшли в розріз із законами Канади.
-
ну PNP це теж добре, зараз у українців є ключик - опен ворк перміт. І з ним вже можуть бути і PNP, і CEC, і пришвидшена подача через підтримку КУК. Ну а те, що довго чекати, так і раніше це займало не менше року, а під час ковіду так взагалі не менше 2 років ((
-
Привіт!Допоможіть будь-ласка розібратись🙏Можна зробити тест в аеропорту перед вильотом чи потрібно раніше?І ArriveCAN його можна за день до вильоту заповнити?
-
Не хочу сперечатись. Але наприклад по першому пункту. Написано, які "захищають", тобто зараз.
-
У цього, як ви пишете ненадійного методу, є певні критерії відбору і вони прописані чітко.
-
В мене була інша точку зору, але ваша також має місце бути та мені зрозуміла.
-
провінційна програма - як я розумію, то це PNP в калькуляторі У Канади зараз величезний беклог, тому, так, розгляд дуже довгий. Процес і вимоги програм треба вивчати на провінційному сайті, у 2 словах не напишеш(( Про строки - цією весною українців, які подались на ПР, розглядали дуже швидко (досвід моєї родини і інших родин, які йшли по програмі FSW). Як буде далі по строкам для українців - не можу сказати
-
На скільки я розумію, то контракт не є full-time. Без підтримки подаватися тільки мінімум через 6 місяців.
-
Пане, Дмитре, може ви підкажете як найшвидше потім чоловікові приєднатися до нас з дітьми? Можливо буде за цією візою? Чи потім треба буде проводити процес возз’єднання сім‘ї? Якщо я на той час матиму тільки work permit, він зможе до нас приїхати?
-
Я так ввагалась, що мої дальні родичі сказали "як не буде нічого толкового в Альберті, поїдеш знову до Вінні")))