Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, а знайти садочок дешевше ніж 1000$ то реально? І якщо так то може на якісь міста звернуть увагу? Дуже не хотілось би сидіти з дитиною доки чоловік працює, готова працювать навіть якщо це буде тільки витрати на садок покривати, але неодноразово чула думку що це нереально і типу більш розумно, якщо приїжджає сім'я, одному працювать а іншому сидіти з дитиною чекати доки їй виповниться 4.
-
Фух, нарешті дочитав 🤦♂️ Писали, писали, а виявляється ви в Альберті залишаєтесь. Це чат імміграції до Манітоби, якщо що.
-
uccmanitoba.ca/2022/04/uccpm-cuaet-immigration/
-
Я уточнив що не можу навіть уявити собі щось важливіше чим безпека дітей
-
Так люди дуже різні ж і обставини різні
-
Я не стверджував нічого ті хто були то рідко так говорять особливо з дітьми
-
То ви по перше не були слава богу під обстрілами, по друге чинників більше чем самі обстріли що вимушують емігрувати
-
Ніяких гарантій ніхто вам не дасть. На жаль. Забагато чинників. Скажу чесно. Якщо уявити наступні умови: наявність дітей, низький рівень мови, відсутність суттєвих заощаджень, неможливість виїхати цілою родиною та відсутність роботи, то я б їхала лише в ситуації, коли мій дім розбомблений, а працювати нема можливості. Але ми взагалі не ризиковані люди, тому навіть не розглядали для себе аутленд імміграцію. Тільки по ворк перміту, щоб їхати вже з роботою. Ну і психологічно теж. Мені важко уявити себе наодинці, в чужій країні, з незрозумілою мовою і невідомо, через скільки ми возз'єднаємось із чоловіком. Для мене це більший стрес, аніж ризик обстрілу. Всі люди різні, тому кожен має вирішувати сам за себе.
-
Ви помиляєтесь ті хто їде так далеко емігранти 98%
-
Ні, рівень англійського не такий високий і мені 36