Імміграція до Манітоби
-
Моє враження, що наразі ті, що уже в Канаді, будуть користуватись привілегією першочергового розглядання заявки на ПР. Але ніяк не ті, що прилетіли по куает. Поправте мене будь ласка, якщо я помиляюсь. Це така сама лазєйка для українців, які роками працюють в Європі, але дуже швидко підлаштувались під воєнну хвилю і також зробили собі візу.
-
Мені взагалі цікаво - якщо людина-куаетовець планує подаватись по експрес ентрі, то як це можна зробити раніше року? Адже є умова - відпрацювати в Канаді рік. Ну і плюс в середньому 4-6 міс на англійський.
-
Ви будете головним аплікантом, паровозом, і всі члени сім'ї йдуть за вами вагонами. Я б не дуже зараз хвилювався, оскільки у разі якихось запитань щодо чоловіка, то вам офіцер MPNP буде надсилати запитання. Але всі документи/скани, переклади, від чоловіка потрібно мати.
-
-
Ну от я не дочитала уважно, а на вебінарі почула
-
Це те саме, якщо він просто не прийшов
-
Я зрозуміла, що це по типу ФОП. Як от зараз в Україні коли працюєш з кимось і підписуєш договір.
-
Також на семінарі вчора сказали, що не підходить варіант роботи, як самовлаштування. Також виникає багато питань до цього слова.
-
От як раз я ФОП.
-
Мої слова не вам а тим хто читає постійно дивитися в офіційній документи перед тим як брати щось до уваги ( коню зрозуміло що якщо робота нелегально то її не врахують і це треба перевірити)
-
Так це всі роботодавці з провінції зареєстровані, а ваші слова можуть зрозуміти як необхідність для роботодавців якось додаткової реєстрації ( як наприклад в Атлантичні програмі)
-
Роботодавець повинен будти зареєстрований в провінції ( роботодавці з інших провінцій не підходять для MPNP) інших вимог нема це ви щось невірно зрозуміли скоріше за все