Імміграція до Манітоби
-
Думаю, що ні
-
У мене на номінацію подача 😰 і я от думаю чи треба контракти, якщо є референси
-
А що за селф-есесмент ? Є бланк подивитись?
-
Дублювання! Видаляю. В інший чат будьте ласкаві.
-
можна. Зверніть увагу, що це тільки для Манітоби
-
Можливо також хтось їде до Вінні з маленькими дітками, давайте знайомитися задля моральної підтримки)
-
Привіт усім, уточніть, для тих, хто в бункері щодо водійського посвідчення. На скільки я розумію, то щоб просто обміняти з укр на канад, то потрібен стаж нк менше 2 років (читала в коментах тих, хто робив, допис загубила). У мене права з 2017 року, але вийшла заміж і змінила прізвище. Тобто, якщо я зараз зміню в Україні права, то видадуть сьогоднішнім роком 2022. Можна при заміні прав на канад надати права зі старим прізвищем та перекладене на англ свідоцтво про одруження?
-
Добре, зараз вже зрозуміло! І дуже дякую за дискусію і пояснення тоді 🙂
-
Так, через КУК потрібно буде заповнювати на 60 балів. Якщо самі, то не потрібно, якщо працюєте в Манітобі. Однак, це нічого особливо не міняє в кінцевому результаті. І ті, і інші зможуть почати імміграцію, просто через КУК на півроку швидше
-
І ще раз, як я зрозумів, якщо йти по підтримці КУК, то потрібно буди заповнювати self-assessment spreadsheet? А якщо, скажімо, вирішив подаватися самому через через 6/12 місяців, то вже інша програма? Це щоб остаточно зрозуміти
-
Тобто Ви волонтер КУК? Якби Ви раніше це сказали, то тоді, можливо, я би і не сперечався 😀 Думав, що Ви як і я той хто зараз намагається зрозуміти як це все працює тоді
-
Ми, як організація, дивимось не тільки на бали. Бали - вторинне. Головне - активність в громаді або готовність бути корисним громаді. Наш проект працює успішно вже багато років, просто зараз через війну відкрився ще один шлях
-
Дякую за дискусію! Але як і було раніше, напевно що потрібно дивитися інші бали для тих, хто вже зараз у Манітобі і навіть хоче йти за підтримки КУК тоді
-
Після погодження вас як апліканта, КУК Манітоба відправить вам self-assessment spreadsheet на заповнення. Звідки я це знаю? Бо я один з тих, хто говорить від імені КУК Манітоба з провінцією і це є наша вимога.
-
Добре, тоді я Вам відправлю, що навіть по КУК не потрібно відповідати 60 балів
-
На сайті КУК є вимога, десь там в одному з посилань. Все. Крапка
-
Так я намагаюся зрозуміти яка це саме вимога? Скиньте будь ласка якесь посилання у якому йдеться, що для тих людей котрі зараз вже знаходяться у цій Провінції потрібно відповідати 60 балами навіть по підтримці КУК? Ви же просто кажете, що це вимога, а де саме вона вказано - не показали
-
Ви про яблука, а я про буряки. Нема сенсу продовжувати це..
-
Не дуже зрозуміло, яка мета вашої дискусії. Є вимога - і все.
-
Але навіть на із сайті написано, що вони додають додатково 500 балів і нічого про ось ці 60?
22 Jan 2023, 05:40
27028/231355
4 minutes ago