Імміграція до Манітоби
-
Може тому, що технічні спеціалісти мають більшу відповідальність?! Це ж у нас після інституту/університету ви вже інженер, а тут ще мінімум 4 роки треба проробити, щоб подаватися на інженера у нашому розумінні.
-
Хто «вони»? Спікери семінару? Сюрвайвал джоб - це щось на «мінімалку». Вони на семінарі казали «ідіть на мінімалку»? Чи казали «ідіть рівнем нижче від того шо було в Україні», що мабудь означає, якщо ви були якимось великим керівником у сфері, ну для прикладу маркетингу, то в Канаді може є сенс спробувати почати з пошуку вакансій «просто маркетолог»?
-
Я не дивився презентацію, але один із аргументів щодо нижчої посади може бути якраз вимога працювати по одному NOC на час процесу ПР. Тобто, почавши із нижчої посади, ви через 1-3 роки перейдете на вищу посаду, наприклад, у того само роботодавця або іншого. І це не буде порушенням вимог отримання ПР. Другий фактор це той, що роботу на нижчу посаду ви знайдете набагато швидше і знову ж таки почнете Процес Оформлення ПР швидше.
-
Аналогично. Мы уезжали переждать войну на пару дней к родителям в Черкассы, а оказались в Канаде. Ничего кроме спортивных костюмов и денег не брали.
-
А може у вас були партнери і теж можуть надати референси?
-
ФОП це дуже гемор великий коли треба досвід підтвердити
-
А який КВЕД?
-
Інвойси - так, товарна накладна. Може бути і рахунок на сплату по замовленню. Я собі продумала такий варіант: референс в якому клієнт описує що він робив щомісячно замовлення і я йому забезпечувала організацію, планування та виробництво замовленого товару, а також забезпечення вчасної доставки товару на склад покупця. Для виконання замовлення я витрачала 40годин на тиждень🤷🏻♀️ Оплату здійснювали щомісячно. Я додаю витяг що я ФОП, довідку з полаткової про щорічні суми доходів, про сплату податків, а також думала виписки з банку про надходження коштів від цих клієнтів.
-
Робити нову візу в Канаді уже
-
Здрастуйте, у мене наступна ситуація, отримали візи дружина, дитина і я у них все ок у мене паспорт закінчується разом з візою 20.07.22 зробив продовження паспорта але вже після візи і тепер не знаю що робити чекати новий паспорт і робити нову візу після її закінченню? Можливо є інші варіанти?? Help me))
-
Сам факт продажу не має відношення до досвіду production manager
-
Вам потрібно референси а не контракти скоріше
-
Так а інвойси за які послуги були ? Хіба не товарна накладна?
-
А досвід по якій спеціальності вам потрібно довести?