Імміграція до Манітоби
-
Аналогично. Мы уезжали переждать войну на пару дней к родителям в Черкассы, а оказались в Канаде. Ничего кроме спортивных костюмов и денег не брали.
-
А може у вас були партнери і теж можуть надати референси?
-
ФОП це дуже гемор великий коли треба досвід підтвердити
-
А який КВЕД?
-
Інвойси - так, товарна накладна. Може бути і рахунок на сплату по замовленню. Я собі продумала такий варіант: референс в якому клієнт описує що він робив щомісячно замовлення і я йому забезпечувала організацію, планування та виробництво замовленого товару, а також забезпечення вчасної доставки товару на склад покупця. Для виконання замовлення я витрачала 40годин на тиждень🤷🏻♀️ Оплату здійснювали щомісячно. Я додаю витяг що я ФОП, довідку з полаткової про щорічні суми доходів, про сплату податків, а також думала виписки з банку про надходження коштів від цих клієнтів.
-
Робити нову візу в Канаді уже
-
Здрастуйте, у мене наступна ситуація, отримали візи дружина, дитина і я у них все ок у мене паспорт закінчується разом з візою 20.07.22 зробив продовження паспорта але вже після візи і тепер не знаю що робити чекати новий паспорт і робити нову візу після її закінченню? Можливо є інші варіанти?? Help me))
-
Сам факт продажу не має відношення до досвіду production manager
-
Вам потрібно референси а не контракти скоріше
-
Так а інвойси за які послуги були ? Хіба не товарна накладна?
-
А досвід по якій спеціальності вам потрібно довести?
-
У мене така ситуація, що я мала власне виробництво косметичних засобів і мої клієнти замовляли у мене товари. Тут якраз і виникло питання чи надавати ще контракти (бо з деякими у нас була усна домовленість) до референсів. А ще і певно витяг з банку про зарахування платежів треба до того всього😰 Ех, була б в ІТ було б простіше)
-
Всі паперові доки відразу оцифровую і зберігаю в декількох місцях