Імміграція до Манітоби
-
Я вже писав неодноразово: все, що пише у сторінці програми SWM про роботодавця, - це те, що компанія повинна бути фінансово стабільна, офіційно зареєстровано і т.п.. У той же час на сторінці Employer services (зовсім інша програма) є чіткий вимоги для для роботодавців. Чи буде офіцер MPNP брати їх до уваги, не відомо. Там якраз є 3 роки, 250 тисяч revenue. Я чув, що багато імміграційних консультантів спираються саме на схожі критерії. Напевне, у вашому випадку найкраще написати до me MPNP. immigratemanitoba.com/employer-services/eligibility/
-
О, це важливо мені. Дякую за цінну інформацію, дівчата!
-
Дякую Вам дуже!
-
Дуже дякую Вам!
-
Порахуйте бали без мови , подивіться , що виходить. Потім додайте 48 - це бали за мову CLB4
-
Це працює, але бали за мову НЕ рахуються! Мабуть адвокат порахував ваші бали і зрозумів, що без тесту ви не пройдете. Порахуйте бали без мови і побачите , що вийде. Остання виборка була з мінімальним балом 750
-
Все Ок☺️ це нормальні питання. Отут зайдіть і потикайте зліва на номер біля назви професії, ад коли дійдете до самого останнього уточнення там відкриється детальний опис і там будуть main duties. www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1380438
-
Доброго ранку, англійська обов'язкова